Nešla som na hospitalizáciu. Môžem mať z toho problém?

lusilala
14. aug 2009

ahojte,prosim vas stala sa mi taka vec,ze som bola poslana od obvodneho gynekologa do nemocnice na vysetrenie,vsetko bolo v poriadku a o desat dni som mala ist na kkontrolu medzi tým som uz bola aj na poradni a tiez bolo vsetko v poriadku.
ale ked som sla na kontrolu do tej nemocnice vysetroval ma cudny doktor ,vsetko som mala v poriadku len ze presiakle hrdlo ale inak ziadne otvaranie sa vobec nic,,ale oto nejde lebo ja som sa citila v pohode,,lenze on mi nariadil hospitalizaciu a poslal ma domov po veci lebo nebol nikto kto by mi doniesol,,,,no a ked som sla domov tak som volaala kamoske co mi strazila moju malu ze co a jak snou ,ze musim ist do nemocnice lenze ona mi oznamila ze mala ma teploty a zvracia ze mi ju donesie,,,,a tak som isla este rychlo do nemocnice lebo byvam hned pri nej ze poviem doktorovi ze nemozem ostat kvoli malej lenze uzz tam doktor nebol a sestricke som to povedalla a ta ma poslala ze nech idem v klude domov ze doktor uz aj zabudol na to ze mam prist na prijem,,tak som sla lebo som aj tak nemala kde dat malu kedze otec je na sluzobke,,,,no len teraz mam blby pocit aby som stoho nemal problem a dokonca ma kamoska strasi ze nedostanem ten prispevok tych 20 tisic po porode lebo som nesla na hospitalizaciu.
Mozem mat stoho problem? 😨 😨

dinduska
14. aug 2009

lusila ja si myslim,ze by si nemala mat problem z tohto hladiska.aby si dostala ten prispevok musis pocas tehu navstivit poradnu minimalne 12x.a dietatko sa musi dozit 28dni.odmietnutie hospitalizacie neni dovod aby ti porodnenedali.ine by bolo keby si hospitalizaciu odmietala niekolko krat a ohrozovala dietatko.podla mna nemusis mat z toho obavy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre