Neurčený týždeň tehotenstva: Čo robiť pri obavách?
Ahojte, bola som minuly týždeň u dr. na ultrazvuku. Vraj som asi 5-6tyzden, keďže mám nepravidelný cyklus.
Srdiecko nebolo vidieť ani počuť a objednal ma o 11 dní znova. Priznaky mám len mierne, bolia ma prsia a posledné 2 dni ma ráno napína na zvracanie. Celá som z toho vystresovaná že sa niečo pokazí… podarilo sa nám spontánne napriek tomu že chodím už 2 roky do IVF centra tak som velmi opatrná a úzkostlivá. 😔 hlavne to ešte nikto ani nevie a nemám sa ani komu posťažovať

@luci2499 este je to skoro, podla mna je to tak 5/6 tt max a za mna to vyzera dobre, uvidis o tych 10 dni, tue skore usg je tazke presne urcit. Ber to tak, ze priroda dopriala a bude to dobre. Ja som mala v 8tt tiez taku gulicku vacsiu a v nej to blikajuce srdiecko. Povedala by som, ze u Teba to bude rovnako
Prve tehotenstvo som mala potvrdene az 9tt+
Ked som bola prvykrat, tak tam bolo vidno kde to ma byt ale srdiecko nie, takze ma objednala na dalsiu kontrolu az o 2 tyzdne a vtesy sa potvrdilo.
Teraz som druhykrat a aj ked som sa objednavala po 7tt tak zase az na druhy pokus sa potvrdilo.
V tehu nemas istotu kym babo neporodis a potom je to to iste. Nikdy nemas istotu

Ahoj, samozrejme, ze ak mas nepravidelnu ms a je to takyto zaciatok, ziaden lekar nema sancu Ti presne urcit zaciatok tehotenstva. Takze nestresuj, nic nezmenis, zatial sa tes, a cakaj na dalsie kontroly... Drzim palce.