Neustále pálenie počas tehotenstva
Dobry vecer poraďte mi neviem co dalej som v 4 mesiaci citim neustále palenie tam dole akoby rezanie a pocit ze mi stale treba cikat no ked pojdem tak pôjdu len pár kvapiek urologicky caj vraj nemozem tak neviem som stale v teple nosím aj dva pary ponožiek proste davam pozor ale to palenie je uz hnusne na nevydržanie a tiež to je aj po kúpaní mali ste to niekto?
a uz si to riesila s gynekologom, aj ked teda mocove cesty riesi urolog, okrajovo sa tomu venuju aj gynekologovia. Alebo rovno v pondelok s rannym mocom chod k vseobecnemu lekarovi a zacni sa liecit.
Áno ja, teraz som v 5. Mesiaci a od 4. Sa to vlečie … už som mala dva druhy antibiotík … čaj som pila len tehotenský, raz som to mala až také že som vytláčala zrazeniny krvi, nič iné len antibiotiká ti pomôžu
Len pozor,ja som tak mavala caste zapaly,ku koncu tehu mi dala take silne tablety,gelove,velike.No len na 1strane akoze pomoze,na 2strane uskodi.Zakali to plodovu vodu,ani som ich nedouzivala cele ako som mala.Na tie tablety sa ma hned pytal aj porodnik.
Vdaka ano pondelok uz pojdem , nevedela som ci mozem odniesť moc aj všeobecnému lekárovi ked ze som tehotna ci to nahodov nema riešiť len moja gynekologicka ale pojdem racej ten moc odniesť k vseob. Pretoze dostať sa k mojej gyn. Bez objednania je nekonečne tie sestričky su drzé ze co tu robim bez objednania a takéto poznámky stale počúvam doktorka je velmi Mila len tie sestričky .. v piatok mam ísť k nej ale tak uz nevladzem takto byt celý tyzden je to hnusny pocit to rezanie aj s pálením je velmi nepríjemne neda sa mi ani ležať ani sedieť proste nijak mi neni príjemne
Vdaka ano pondelok uz pojdem , nevedela som ci mozem odniesť moc aj všeobecnému lekárovi ked ze som tehotna ci to nahodov nema riešiť len moja gynekologicka ale pojdem racej ten moc odniesť k vseob. Pretoze dostať sa k mojej gyn. Bez objednania je nekonečne tie sestričky su drzé ze co tu robim bez objednania a takéto poznámky stale počúvam doktorka je velmi Mila len tie sestričky .. v piatok mam ísť k nej ale tak uz nevladzem takto byt celý tyzden je to hnusny pocit to rezanie aj s pálením je velmi nepríjemne neda sa mi ani ležať ani sedieť proste nijak mi neni príjemne
@bely46 nemala si čakať hneď ako to začalo mala si ísť v tehotenstve neni nič “však to prejde “
@bely46 treba to riešiť čo najskôr...ja som si urobila domáci test na zapal mocovych ciest, vyšiel pozitivne, ihneď som išla k dr. Všeobecnej lebo sestra u gynekologa že on to nerieši, no keď som tehotna riešiť to mal..všeobecná urobila test, vyšli leukocyty tak mi hneď nasadila ATB Zinat, že u tehotných to treba riešiť hneď, zobrala moč na kultivaciu. ATB zabrali, vyšiel enterokok v moči, 10 dni som brala ATB k tomu probiotika. Leukocyty v tehitenstve sú inak vraj vždy mierne zvýšené. Teraz to mam tak,že občas ráno cítim palenie pošvy, ale stery sú negatívne tak je to tam dole len viac citlive keďže infekciu nemám. Ešte určite odporúčam kúpiť si blokurimu alebo uroval s d manosou a brusnicami..to môžu tehotné a mne to fakt zaberá a zvýšiť príjem tekutín.
Vdaka za radu rano pojdem za vseob. Aj z močom

@bely46 smer k dr, ak to pretrváva dlhšie tak už si tam mala dávno byť.