Neustále zápaly - infekcie v tehotenstve
Ahojte prosím poraďte mi, resp. mali ste podobnú skúsenosť? .. ja už som zúfalá. Končím 5. Mesiac tehu, popritom som takmer stále s prvorodenou 5 ročnou dcerkou v nemocnici. Mám neustále problémy zo spodu. Najskôr to bol len taky neškodný výtok, bez palenia, bez svrbenia. Dostala som niečo na maxmiror. Výtok stále trval, ale problémy neboli, myslela som, že to je ok. A dalej ešte multigyn. Ale potom začal byt hustý žltý. Dostala som polygynax, ktorý by sa aji nemal v tehu. Neprestalo to, dcéra mala operáciu vážnu, ešte sa to zhoršilo. Tak z kultivácie vyšla nejaká bakteria nepamätám si názov, ale doktorka, že to počuje prvýkrát, a že je to niečo z nemocnicneho prostredia. A zaberá na to dalacin. Takze som dostala 2 balenia, z ktorých som mala použiť 1,5. Zaberalo aj som mala už pokoj. A hneď potom vraj si mám nasadiť opäť probiotiká multigyn tie 5ks tuby neviem presne názov. Sú to 4 dni od doučovania dalacin. Od včera sme zas v nemocnici a ja mám zas problém. Dnes ráno vytok ale až sa to lialo, keď som vstala z postele opäť pálenie. Nemôže mi vadiť aj ten multigyn?? Lebo ako som si zacala dávať ten vždy má to palilo nejaký čas po podani. A včera už som cítila večer viac pálenie a dnes už problém.. alebo je to stresom, ktorý prežívam s dcerkou v nemocnici atd.
Bojim sa strašne o babatko ☹️ A teda, aby som ho donosila, keďže dr. ma vystrašila, že ak by zápal postupoval dalej, nebolo by to dobre. Zatiaľ bol krčok ok.

Ja som tiež trpela celé tehu zapalmi, mykozami… stále niečo … už som plakala keď zasa nieco …
Porodila som a skončili problémy 🙂
Pomohlo mi upraviť stravu v tehotenstve… neviem ako si so sexom s polovičkou ale môžeš mat aj z toho problémy 🙂