Nevoľnosť v tehotenstve
Dievcata prosim vas co vam pomohlo pri nevoľnosti v tehotenstve? Nezvraciam, ale je mi strasne zle a strasne ma boli zaludok. Nic mi nechuti a zo vsetkeho mi je zle 😔. Som prvy trimester.
Som doma s takmer 3r dcerou. S tym pitim mam aj ja problem. Striedam mineralku, vodu, caje.... Pri dcere som na hektolitre pila citronadu, teraz mi to dako nechuti 🙈 akolurat som minule muzovi vravela ze sa neviem nasytit co sa tyka pitneho rezimu. Vies taky ten pocit ako ked si das v lete na ture v bufete vychladenu kofolu ze aaaa super sadla 🙂 proste toto akosi nemam odkedy som tehotna... Obcas si kupim malu vineu ked uz je velmi zle...
Mne pomahala cola. Piť po dúškoch. No mne nebolo az tak zle, len som nemala na nič chuť a napinalo ma.
Musis skusat, co ti pomoze. Mne v uplne najhorsom pomohla coca-cola (vypila som mozno dokopy liter za cele tehotenstvo, mali sme ju riadne vychladenu v tych 250ml plechovkach), potom mineralka s citronovou stavou
každé 3 tehu až do posledného dňa, pri poslednom som jedla stále kúsočky, aj ked mi bolo zle, lebo inak by som nefungovala
Cca v 14tt to prešlo ale len do takej miery že som bola schopná fungovať. Jesť som zatiaľ stále moc nemohla ale aspoň sa to dalo vydržať. Stále mi väčšina vecí smrdela a nemohla som ich jesť ale už ma z toho až tak nenaťahovalo. No a okolo 21tt som začala jesť vcelku normálne až sa to postupne upravilo. Doteraz (40tt) sú veci čo mi smrdia inak ale už to nevnímam a jem klasicky a všetko.
@kkovacovak no mna boli zaludok velmi a sem tam brucho. Nemozem sa ho ani dotýkať lebo mi to prekaza. Musim ho mat volne
Hocico zazvorove, caje, limonady, ginger beer, stavy riedene, take male plechovky, ginger rochester a soda ešte jemme bublinkova.. a nebyyt nikdy uplne hladna/najedena

Zajtra zacinam 27tt a stale mi nato nic nepomaha.. 🥴 Ked je velmi zle tak si uvarim cierny caj a zajedam dietnym sucharom... A baby si chvalia zazvorove lizatka z lekarne, skus 🤷♀️ drz sa, drzim palce aby to preslo 🍀