Nevoľnosti a slabosť v 7. týždni

yamahka
30. jún 2023

Ahojte, som v 7tt, začali ma trápiť také nevoľnosti a taká slabosť že neviem fungovať ako človek. Musím sa niekedy donútiť aby som sa postarala o domácnosť. Celé dni len ležím. Som taká slabá. Ešteže som na PNke. A som aj volala sestričke či je to normálne. Že áno, to tak býva na začiatku tehotenstva. Že mám pravidelne niečo malé jesť a piť. Tak neviem aké máte vy skúsenosti? Mali ste aj vy takéto? A čo na takéto zaberá? Ďakujem.

petrana88
30. jún 2023

@yamahka ahoj, mňa tiež tak od 7tt začali trápiť nevoľnosti, nezvracala som, ale celý deň mi bolo špatne, mala som z toho aj úzkosti, jedla som cca každé dve hodinky niečo malé, aj keď len 1/2 banána, mala som nechuť čokoľvek robiť, nútila som sa, variť som sa premáhala, lebo mi bolo z tých vôní zle...ale koncom 1.trimestra to prešlo a mala som zrazu toľko energie, cvičila som, zdravo som si s chuťou varila, úplne opak 🙂

athena27
30. jún 2023

@yamahka nič vydržať oddychovať, telo si to pýta, vysporadúva sa s tým, že nastávajú veľké zmeny v organizme. Do troch mesiacov to ustúpi aj energie bude viac. Mne sa cca do tých troch mesiacov chcelo viacej spať a nevoľnosti som mala len ráno, ale kamarátka to mala podobne ako Ty a tiež sa to zlepšilo.

sally001
30. jún 2023

Aj ja to mam takto ale dotoho som ešte chorá...strašne ma boli hrdlo☹️

micolijana
30. jún 2023

Ja som prvé týždne prespala 🙈nevládala som nič … od toho 7 týždňa začali nevoľnosti nechutenstvo všetko mi zapachalo mala som problém s jedlom …teraz som 13 týždeň a unava prestala nevoľnosti mám stále a zvraciam mäso skoro vôbec nejem 🙈no katastrofa …pomohla mi len cola tu pijem stále sem tam som si dala tie lizatka pre tehotné ale podľa mňa nejako extra nezaberajú 😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre