Nevoľnosti počas celého tehotenstva
Ahojte, mali ste niektora nevolnosti pocas celeho tehotenstva? Som 17tt, asi mesiac mi uz bolo fajn, ani som nezvracala, no terat mi znova zacina byt posledne tyzdne nevolno, pocit tazoby na zaludku, nedokazem zjest na raz ani jeden rozok, akoby hrca v krku, obcas aj bolest zaludka. Pri pomysleni na jedlo ma napina, minule som v aute aj zvracala. Mali ste to tak niektora?
@anonym_autor Ja som prestala zvracať až v nemocnici v 37. týždni, keď ma hospitalizovali. Ale ja som čakala dvojčatá, takže som ich mala "až v krku"😁
@anonym_autor ja mám rovnakú skúsenosť. Prestala som zvracať až keď som porodila. Na druhé tehotenstvo som sa neodhodlala. Bolo to pre mňa naozaj veľmi náročné, nikdy ma ani nenapadlo, že tehotenstvo môže vyzerať takto…
Pri všetkých tehotenstvách som zvracala ešte aj v deň pôrodu
Mne zacalo byt zle od cca 7-8tt a bolo mi zle vkuse, spociatku som zvracala, na mozno mesiac dva zvracanie pominulo, ale mala som kyselinu, pachut v ustach, nic osm nemohla zjest a ked bola dcera vacsia tak mi zacala tlacit na zaludok a znova zvracanie ale uz len obcasne do konca tehotenstva.
Pri všetkých tehotenstvách som zvracala ešte aj v deň pôrodu
@simonkazga tri detičky, obdivujem ťa, ja som zvracala len dpo polovice a horko ťažko ma muž ukecal na druhé.
@anonym_autor známa tiež až do pôrodu, keď prišla do pôrodnice, mala o 2 kg menej, ako keď otehotnela
@anonym_autor ja, zle mi bolo až do 38tt, potom som porodila...nepomáhalo nič...schudla som ...rodiť som išla s nižšou váhou ako pred tehu
Ahoj , ja som momentálne v 29tt a nebyť lieku xonvea tak vraciam každý deň 🙈🙈 do 5 mesiacov mi nepomohla ani tá , teraz s ňou je to už fajn , skúšala som ju už aj vysadiť že však bude dobre už , ale vydržím Max 3 dní a znova vraciam
@anonym_autor ja, zle mi bolo až do 38tt, potom som porodila...nepomáhalo nič...schudla som ...rodiť som išla s nižšou váhou ako pred tehu
@rachel36a aj si zvracala? Lebo ja uz nezvraciam, ale kazdy den okolo tej strvtej-piatej mam strasnu nevolnost a nechutenstvo
Mne zacalo byt zle od cca 7-8tt a bolo mi zle vkuse, spociatku som zvracala, na mozno mesiac dva zvracanie pominulo, ale mala som kyselinu, pachut v ustach, nic osm nemohla zjest a ked bola dcera vacsia tak mi zacala tlacit na zaludok a znova zvracanie ale uz len obcasne do konca tehotenstva.
@anonym_6bce72 anoo, ja to mam podobne, aj ti nieco pomohlo? Alebo len porod?
@anonym_6bce72 anoo, ja to mam podobne, aj ti nieco pomohlo? Alebo len porod?
@anonym_autor mne len porod. Navratili sa mi chutove pohariky. Aale davala mi gynekologicka predpisat degan, to nemalo vplyv za mna. A este tu zeny radia xonveu. Tu som ja nemala, aj ked v case ked som bola tehotna tak bola dostupna a gynekologicka mi ju nepredpisala ani nespomenula, neviem preco. Keby sim v tej situacii teraz, pytam si ju, no niektore zeny z nej naju udajne unavu. Ale za pokus to stoji. Nemala si ju?

Švagriná je v 33tt a možno na dvoch rukách by zrátala dni,kedy by jej nebolo zle,alebo by nevracala.