icon

Nevoľnosti pred pôrodom

13. jún 2025

Ahojte,
Mam 2 týždne do termínu a posledných par dni citim nevoľnosti od žalúdka, nezvraciam ale je mi ,,zle,, akoby sa mi vratili nevoľnosti z prvých týždňov
Nechuti mi moc jesť a par krát do dňa mam v bruchu kŕče ako pred hnačkou idem na wc ale nič.
Včera som mala poradňu všetko úplne v poriadku samozrejme som o tom hovorila aj doktorke ale vyjadrila sa len tak že už musim vydržať, babo je veľké, maternica tlačí a tak.. klasika, odpovedať na všetko v posledných týždňoch 🙂
Myslíte že sa už telo nejak pripravuje?

doris11
13. jún 2025

No mala som to podobne, plus aj hnačky .. to bol des 😃😂 telo sa pripravuje..

kiki68
13. jún 2025

Je to ok, ja grcam v 38tt denne 😂

maryetta
13. jún 2025

Ja som sice stale. A pri poslednom este aj v den porodu. Teraz su aj rozne virozy. Jedno s druhym 😉

evcagabi
13. jún 2025

Uplne normlane a do porodu sa to tak vystupnovalo, ze kazdy den som myslela uz-uz a dlasi den ma.vzdy este viac prekvapil 😅😅😅 az prisiel TEN a ja som len lezala na posteli, neschopna sa pohnut tak som len tak postonavala, poplakavala, lutovala sa 😅😅😅

selena_luna
13. jún 2025

Je to klasicka odpoved ale je to pravda - kazdym dnom je dieta vacsie a vacsie a viac a viac tlaci na organy, zaludok, creva. Je to proste tak. Neviem aku inu odpoved si od dr. cakala.