Nevoľnosti v 10. týždni tehotenstva
Ahojte baby, prosím Vás mali ste to tak niektorá, že vám silnejšie nevoľnosti začali až od 10tt?
Všade čítam že by práve mali ustupovať.. už som si márne myslela že to mám pomaly za sebou a že som prekvapená ako mi je pomerne OK, nemala som nejaké nevoľnosti doteraz, niektoré jedlá mi len prestali chutiť, sem tam mi bolo ťažšie ale vždy to pekne prešlo, skôr som sa cítila horšie keď som bola hladná a neustále som niečo musela jesť.
No ako začal 10tt sa to všetko otočilo hore nohami, žalúdok neustále akoby plný, len sa mi grgá, je mi ťažko, nevraciam ale nemám od toho ďaleko.. nedokážem na jedlo ani pomyslieť.. Snažím sa mlsať po troške aspoň ovocie to mi žalúdok nedvíha, úplne hladná ostať nemôžem, vtedy mi je už úplne že zle.. no som hotová, už aj pomaly aj z čistej vody mi je zle.. minulý týždeň aj príval energie a teraz by som len spala.. :D
Niekedy sa na chvíľu vrátili...ale ten pocit plnosti, pálenie záhy a podobne - to bude časom horšie, keď bude bábätko rásť, na to sa priprav 🤷
Vsak od 10tt zacina to najhorsie, to rataj skor 14-16 tt, ze bude lepsie
@kiki68 Ja som práve čítala opak, že okolo toho 10tt by sa tie nevoľnosti už mali zmierniť, tak ma to zmiatlo :D
No nič, nevadí, tak už si apsoň nepripadám tak zvláštna ak je to normálne, skúsim si teda zvyknúť nejak ta toto nové nepohodlie :D ďakujem
nepotesim ta. mozes mat tieto pocity az do porodu, nie je sablona na to, komu kedy a ako dlho ma byt zle
To co pisu su take blbosti pre neviem koho, ved v 10tt brutal ide hore HCG, to este neni ustalene. V oboch tehu som zvracala, jedno od 8tt do 14tt, dalsie od 7tt do 16tt a to bolo este horsie, teraz mam stale aj v 23tt vecer nevolnosti, nesmiem take ako kakao velmi, cokoladu, hodiny mam palenie zahy. Ale uz nemam neustale zvracanie, nenadrapuje ma cely den. Zial oni to pisu velmi vseobecne, akurat ze kazda zena to ma inak. Niekto nema nic a niekto grca kym neporodi

Mala som to presne tak isto 😁