Nevysvetliteľné vyrážky v tehotenstve
Vcera pri sprchovani som si vsimla, ze na boku mam nieco vyhadzane. Nesvrbi to ani nic, len neviem ci su to vyrazky alebo skrabance. K skrabancom netusim, ako som prisla, jedine co mi napada je praca v zahrade a oberanie ribezli pred tyzdnom, obsmietala som sa tam asi 3 hodiny tak mozno je to z toho. Som tehotna, tak teraz vsetko riesim vo zvysenej miere 😀 Dakujem za vase nazory

Normálny škrabanec
Škrabanec 🙈
Ďakujem 😄 jesenzima, nevyhovaram sa na tehotenstvo, diskusiu som mala pomenovanu Zahadne skrabance (?) alebo vyrazky, len modry konik mi zmenil nazov. Tehotenstvo v prispevku spominam pre pochopenie, ze som na seba teraz viac hakliva a stava sa mi, ze zabudam alebo stracam veci, cize ak to neboli tie ribezle, tak si nepamatam, kde by som sa takto doskrabala 😄
Je to poskrabane, neboj sa 😉
Ďakujem 😄 jesenzima, nevyhovaram sa na tehotenstvo, diskusiu som mala pomenovanu Zahadne skrabance (?) alebo vyrazky, len modry konik mi zmenil nazov. Tehotenstvo v prispevku spominam pre pochopenie, ze som na seba teraz viac hakliva a stava sa mi, ze zabudam alebo stracam veci, cize ak to neboli tie ribezle, tak si nepamatam, kde by som sa takto doskrabala 😄
@artemis64 ja som si včera objavila modrinu a spomínam len na AU ale kde som sa buchla netuším 😁

Prosím ťa, obyčajný škrabanec, netreba sa vyhovárať na tehotenstvo 🙄