icon

Nežiadúce účinky pri užívaní kyseliny listovej

boogina
18. nov 2011

Ahojte. Môj problém je,že KL užívam od augusta 2011 v dávka 10mg denne, kvôli tomu v takom množstve, že mám na epilepsiu nasadený liek lamotrigin 50mg denne....a od tej doby iba priberám...tak sa chcem aj Vás opýtať, či ste sa stretli s tým, že by ste od kyseliny listovej priberali alebo sa vyskytol nejaký iný vedľajší účinok pri jej užívaní...ale ozaj ma zaujíma to priberanie...lebo už som zúfalá ☹

Strana
z2
sofinka333
21. mar 2012

@lucka1987 Vyskusam. Ved ked sa nepodari, aspon zajace sa najedia 😀

labanka
21. mar 2012

@gabinap12 ahoj, citam tvoj pribeh az mi beha mraz po chrbte...mojej maminke sa stalo skoro to iste, ale vcas ma zachranili a som tu...... drzim ti strasne prstiky, verim ze vam vas maly anjelik z nebicka poslal to STASTIE, aby si uz nesmutila.... strasne ta obdivujem !

gabinap12
22. mar 2012

@labanka ...Ďakujem, dúfam že to tak bude...keby sme nemali syna neviem ako by som dopadla, ten ma drží nad vodou...

nagulinka
6. jan 2015

@gabinap12 dnes som náhodou natrafila na tvoj príspevok ... chcem ti len povedať, že ja som takto isto prišla o nášho Šimonka a tiež v 33tt ... ☹

ririan
8. jan 2015

ahojte, prosim vas môzu byt na femibion nejaké vedlajšie učinky, mam bolesti v podbruší a vsimla som si, ze odkedy beriem femibion, predtým som brala inu kys.listovu, má niekto taku skusenost? dnes rano som mala dokonca hrozne krče. Gynekologička vysetrila a vsetko bolo ok, takze vôbec neviem z čoho to mam. dakujem

guiseppinka
8. jan 2015

@ririan mne bolo z femibionu strasne zle od zaludka. vysadila som ho a preslo to...

gabinap12
10. jan 2015

@nagulinka ...uprimnu sustrast je to tazke a este dlho bude... casto na Sofi myslim aka by bola uz velka...narodil sa nam po roku a pol Alex ale na malu stale myslim a stale mi chyba no uz ta najhorsia bolest ustupila... vela sil a nevzdavajte sa

gunner
10. jan 2015

@boogina ja som KL zacala brat az ked som bola tehotna, kedze islo o neplanovane tehu. Ale brala som ju asi dva tyzdne, lebo som sa z nej vyhadzala na chrbte aj hrudniku. Prestala som ju brat a vsetko bolo ok. Aj gynekolog mi povedal ze netreba brat tabletky, radsej ju mam pridat do stravy. Tak sa stalo a mame doma krasnu, zdravu princeznu 🙂

kniha24
18. júl 2015

Ahojte,kupila som si kyselinu listovu pred planovanym tehotenstvom. Dost ma odraza priberanie z kyseliny listovej,ake mate skusenosti? Pribrali ste?

kniha24
5. okt 2015

Dva mesiace uzivam KL a pribrala som skoro 4kila :( ale ak mi to ma pomoct k otehotneniu,tak prosim 🙂

moschin0
11. jan 2016

taktiez uzivam cca 3 mesiace KL, asi aj dlhsie a tiez mam plus na vahe 4 kg. chceme babo, tak mi to ani nevadi.

medovka14
11. jan 2016

@gunner ahoj, môžem sa spýtať na tie vyrážky? Ja som sa tiež vyhadzala, neviem ci z prášku alebo z tej KL... Napísala by si mi ako vyzerali? Kľudne do správy 🙂 ďakujem

nestastnik
7. feb 2016

aha sem, videjko o kysline listovej:

https://www.youtube.com/watch?v=97b3USWOO88
maca283
9. feb 2016

@moschin0 Ahoj skusila si brat kyselinu listovu s justu Ja ano a nebribrala som a dokonca som ju davala aj moje dcerea ani gram naviac Pozri si ju na ich stranke www.just.sk inak su to cmulajuce kukriky a chutia ze mnam

cvengova
13. jún 2016

Pri uživani lamotriginu skutočne budeš priberat. Ja som pribrala dosť na to ze vazim 153cm.Mam z toho depku.Budem musiet zmenit liek.

daniellapato
4. dec 2017

Ahojte ja by som sa chcela poradiť femibion beriem už 8 mesiacov a nedari sa čo myslíte prestať ho brať

zuzkamargit
29. dec 2017

ono niekedy sa treba pustit tou prirodnou cestou ako pise maca a nie lekarnovou. Ja uz chodim do lekarne, len ked prirodne produkty nezaberaju

leteckafakulta
24. jan 2019

Dobrý deň, neviem či je táto téma ešte živá. Chcela by som sa spýtať, s manželom by sme chceli druhé bábatko, začala som užívať KL, vcera som dostala M ale také silné som ešte nemala... také husté silné, nemôže to byť spojené s tou KL? dva dni pred ma bolelo v podbrusku co ma nikdy neboli pred M ale len pocas.

Strana
z2