Nízka bazálna teplota počas tehu
Môžem mať bazalnu teplotu v pošve 36,4 meriame si ju ráno po zobudení je to vporiatku
@nelca0510 tehotenský test mi ukázal že som tehotná v pondelok idem na vyšetrenie len som zvedavá či je všetko v poriadku
@zuzanockamt ten nemám 😟tak za to sa pýtam či sa to už niekomu stalo že na začiatku tehotenstva mal bazalnu teplotu iba 36,4 keďže všade čítam že bazálna teplota počas tehotenstva by sa mala pohybovať medzi 36,7 až 36,9
Keď už si tehotná, meranie bazalnej teploty je zbytočné a len ta to bude stresovať. Teplomer odlož na dno skrinky, kym ho opäť nebudeš potrebovať a užívaj si tehotenstvo 🍀 gratulujem a držím palce
Pri 2 tehotenstvach som si len merala teplotu, pri 2 nie, takze podpa mna, ked mi teplota klesla, tak mi menzes prisiel, ked ostala vyssia, bplo to tehotenstvo. Z 1 hodnoty nemozes nic vediet. Meska Ti menzes? Kolko? Aky test si si robila, daj fotku.
Jedna hodnota nikomu nič nepovie. Čomu nerozumieš? To akoby si z jednej vyrážky riešila čo to môže byť .
Nejde o to koľko stupňov máš, ide o rozdiel medzi teplotami nameranymi v jednotlivé dni - po ovuláciu teplota stúpa, pred ms klesne, v tehotenstve neklesne. Ale konkrétna hodnota je úplne rôzna pri rôznych ženách
Prosím ako si dopadla?
Nakoniec som potratila 😢🖤 tak sme sa rozhodli že ďalšie bábo už mať nebudeme keďže mám zdravotné problémy.
Mrzí ma to... 💔
Je mi to ľúto 🥺

Keď už mesiáš bazalnu teplotu,tak rozumieš,ze jedna hodnota nikomu nič nepovie a kazde telo je iné. Takze treba graf.