icon

Nosová kostička v 20. týždni

kristinkalm
8. máj 2025

Ahojte,vcera som absolvovala v 19plus 5 morfo u dr grochala.vsetko ok,len NBL nosova kosticka na dolnej hranici 5,2mm (neviem presne aka je norma). Najprv spominal amnio ale potom,kedze mam nifty z 12tt negat,pivedal ze je to ok.mate nejaku skusenost? Tie nifty som brala ako istotu,len teraz mam nejake pochynosti

sara07
8. máj 2025

porad sa so svojím gyn, zaleží či si to dieta necháš alebo nie, ak necháš tak je zbytočné riešit

katarinadianiskova
17. máj 2025

@kristinkalm ver tým testom , ja som si tým prešla nedávno . Len nám vyšla zlá kostička v 12tt. Mala som už spravené trisomy a Grochal ma spochybnil , dokonca posielal na amnio. Do konca tehotenstva som sa bála a stále mi behalo po rozume co povedal Grochal. Narodil sa zdravý chlapec , tak ako ukázali testy.

kristinkalm
autor
17. máj 2025
@katarinadianiskova

@kristinkalm ver tým testom , ja som si tým prešla nedávno . Len nám vyšla zlá kostička v 12tt. Mala som už spravené trisomy a Grochal ma spochybnil , dokonca posielal na amnio. Do konca tehotenstva som sa bála a stále mi behalo po rozume co povedal Grochal. Narodil sa zdravý chlapec , tak ako ukázali testy.

@katarinadianiskova ahoj a teda v 12tt si nemala kosticku? A v 20tt? Ja som volala este jednej dr,este raz som to chcela merat,ale ubezpecila ma,ze niftyby to ukazali..

katulienkax
17. máj 2025

Najvyššiu istotu ukáže len amnio. Nechcem strašiť ale našim známym vyšiel morfo u najlepšieho lekára dobre a majú down.

katarinadianiskova
20. máj 2025
@kristinkalm

@katarinadianiskova ahoj a teda v 12tt si nemala kosticku? A v 20tt? Ja som volala este jednej dr,este raz som to chcela merat,ale ubezpecila ma,ze niftyby to ukazali..

@kristinkalm v 12 som mala skrátenú a hneď mi Grochal spravil s malého dawníka . Nehovorím o stresoch z celého tehu kvôli tomu , práve preto že tu každý písal že sa Grochal nemýli . No mýli sa !!! Ja som bola hneď po sone v Martine ešte na jednom u profesora v KE , ten to hneď vyvrátil a povedal , že mám veriť aj tým testom , mala som trisomy. Dawnow syndróm by určite zachytili. V 20tt kostičku už ani neriešil.

kristinkalm
autor
20. máj 2025
@katarinadianiskova

@kristinkalm v 12 som mala skrátenú a hneď mi Grochal spravil s malého dawníka . Nehovorím o stresoch z celého tehu kvôli tomu , práve preto že tu každý písal že sa Grochal nemýli . No mýli sa !!! Ja som bola hneď po sone v Martine ešte na jednom u profesora v KE , ten to hneď vyvrátil a povedal , že mám veriť aj tým testom , mala som trisomy. Dawnow syndróm by určite zachytili. V 20tt kostičku už ani neriešil.

@katarinadianiskova dakujem Ti velmi pekne.spolieham na nifty 😊