Nožičky bábätka zaostávajú vo vývoji
Dobrý deň prosím vás mali ste niektorá podobne som 35tt plus som dva týždne pozadu ale že ostatné veci sedia ako tak na týždeň pozadu ahoj bruško aj hlavička ale že nožička je mala na dva týždne pozadu chcela odmerať aj druhú ale nevedela nájsť druhú nožičky ked ze mala je otočená pekne uz dole. Mam kus teraz obavy a strach ze ako to je možné ze len nozicka je kratšia a pozadu menšia podla týždňov
@anonym_autor 2 tyzdne nozky dozadu nie je nic hrozne. S muzom tiez nie ste vysoki ludia, nie?
@anonym_autor 2 tyzdne nozky dozadu nie je nic hrozne. S muzom tiez nie ste vysoki ludia, nie?
@reela manžel ma 176cm a ja mam 157cm len ma to vzalo lebo uz dlho je babetko pozadu 2 týždne ale bolo cele telíčko celkovo pozadu 2 tt a nie teraz len čisto nozicka pozadu 2 tt a hlavička aj bruško o týždeň menšie. Len ma vystrasila úprimne mam strach 😥
@reela manžel ma 176cm a ja mam 157cm len ma to vzalo lebo uz dlho je babetko pozadu 2 týždne ale bolo cele telíčko celkovo pozadu 2 tt a nie teraz len čisto nozicka pozadu 2 tt a hlavička aj bruško o týždeň menšie. Len ma vystrasila úprimne mam strach 😥
@anonym_autor moj syn v brusku ma aktualne nozky o 2 tyzdne dlhsie... manzel 187cm, ja 170cm... myslim, ze mala je len po vas ako nas syn je po nas. Neboj sa.
však vy ste nízky tak aj bábo bude malé.
aj mne to stále rozprávali ako je bábo menšie o týždeň ,alebo o 2 týždne. ale ja som to nebrala vážne. aj lekárka mi povedala že to je ok.
aj mne to stále rozprávali ako je bábo menšie o týždeň ,alebo o 2 týždne. ale ja som to nebrala vážne. aj lekárka mi povedala že to je ok.
@anonym_33c393 neviem prečo ma teda straši moja Gyn len som strese stoho
@anonym_33c393 neviem prečo ma teda straši moja Gyn len som strese stoho
@anonym_autor dame vasu dcerku (-2tyzdne) a nasho syna (+2tyzdne) dokopy a budu mat uplne presne tabulkove babatko, aby doktorka bola na sto percent spokojna uz ;D
Podla mna zle odmerane, nakolko v 35tt sa strasne zle mera, preco asi mas vahovy odhad +- 500g, kde das pol kila vahy pri cca 3,5kg? No presne vieme kde, lebo to zle nameras a je to len stroj v nejakom uhle a dieta tiez v nejakom uhle ma koncatiny
@anonym_33c393 my sme mensi a ja rodim dlhe velke babatka 😂😂😂 Prekrmene proste
Určite zle odmerane . Ja mám dvojky 37tt .narodili sa s váhou 1590 a 2950 čo je skoro raz toľko nikto nato neprišiel kým sa nenarodili .do nemocnice som šla stým že majú 1800 a 2200 a až pôrod ukázal aká je pravda .verím tomu keby zistili deti sú skôr vonku lebo bol veľmi malý má taký týždeň .takže také sú tieto merania
@anonym_autor 35tt je už bábo veľké, merania sú veľmi nepresné. Určite bude v poriadku.
Známej povedala dr, že synček bude mať vykrútené nožičky, tzv.slonie nožičky a bude musieť absolvovať operáciu a rôzne rehabilitácie. Chlapček sa narodil úplne zdravý 🙂
@anonym_autor moja malá všetky merania halaebala hlavne nožičky mala väčšie aj hlavu o 3 týždne až samizda alebo o 2 neviem už a bola presne po nás...ja 176 a tatino 195. Dnes má 7 mesiacov a má 10 kíl a je dlhá ako cesta do roboty....
@anonym_autor mojej sice nic na merani nevraveli, ale pri narodeni mala vraj nozicky ako predcasne narodene deticky aj ked bola len 12 dni pred riadnym terminom ...a celkovo bola mensia (po mne) ... drzim vam palce nech je takisto vsetko v poriadku 🍀
Tak stačí si vygoogliť aké presné je meranie usg. Potom zistíš, že sa vlastne nič hrozné nedeje. 🙂 ja som mala každý utz iné miery detí, obe sú zdravé.
Mne chvala bohu taketo, p.coviny doktor nehovoril na USG, a to je uz co, ze hlavicka je o 2 tyzdne mensia a brusku o 3 tyzdne vacsie??
Spravaju sa ako keby to diera malo narodit s vopred urcenou vahou a vyskou, predsa niektore sa narodi tak a druhe onak. Nie kazdy ma vahu 3000g a 49cm,
Dieta rastie a vyvija sa v maternici tak ako ma, ked nerastie, a nevyvija sa to je problem.
Tito doktori su niekedy takí, ze absolutne si neuvedomuju, co hovoria a aké to ma nasledky na psychiku druheho!
Budete v poriadku, ty aj dietatko!
Mne chvala bohu taketo, p.coviny doktor nehovoril na USG, a to je uz co, ze hlavicka je o 2 tyzdne mensia a brusku o 3 tyzdne vacsie??
Spravaju sa ako keby to diera malo narodit s vopred urcenou vahou a vyskou, predsa niektore sa narodi tak a druhe onak. Nie kazdy ma vahu 3000g a 49cm,
Dieta rastie a vyvija sa v maternici tak ako ma, ked nerastie, a nevyvija sa to je problem.
Tito doktori su niekedy takí, ze absolutne si neuvedomuju, co hovoria a aké to ma nasledky na psychiku druheho!
Budete v poriadku, ty aj dietatko!
@mira0611 vraj tolerancia je 4 tyzdne, 1-2 tyzdne to ukazuje kazdemu, ved to je vzdy na tom obraze vidiet, tam nahadzuju tie merania a vzdy je nieco o tzydemaz dva vacsie/ mensie. Max lekar povie, ze bude babo mensie/ vacsie.

Skús myslieť pozitívne a dúfaj, že iba nevie merať. Aj to sa stáva.