Očkovanie počas nevedomého tehotenstva
Ahojte, stalo sa vám, že vás očkovali nejakou vakcínou, napr. proti tetanu a následne ste zistili, že ste tehotné? Nemôže sa nič stať? Ďakujem pekne...
Tetanus je ok, problem by mohla byt ziva vakcina
neboj napr. aj cierny kasel odporucaju v tehu
Očkovanie proti tetanu nie je pre tehotnú nijak nebezpečne
Okrem MMR neni ziadny problem
Ako zistím aký je to typ, MMR, a tie živé a ostatné vakcíny?
Ako zistím aký je to typ, MMR, a tie živé a ostatné vakcíny?
@anonym_autor ako to zistíš? Véd hádam vieš načo ta očkovali.
@anonym_autor ako to zistíš? Véd hádam vieš načo ta očkovali.
@bielasovicka Myslím typ vakcíny, nie že tetanus....
Pozri si aplikaciu zdravotnej poistovne, tam vidis predpisanu ockovaciu latku a pouzi google predsa...mas online pribalovy letak, kde je napisane aj ohladom gravidity (zivou ta neockovali na 99%, ak nie si dieta, alebo cestovatel do exotickej zeme)
Ja som sa dobrovolne nechala zaockovat proti ciernemu kaslu (v trojvakcine bolo aj proti tetanu a zaskrtu) v druhom trimestri. Aby bol maly chraneny mojimi protilatkami, ked sa narodi v zime.
Ty nevieš proti čomu si sa dala očkovať? Tak napíš sem a my ti napíšeme.....
@anonym_210252 choď sa liečiť 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mňa fascinuje, že Paralen, kvapky do očí aj do nosa sa v tehotenstve neodporúčajú až zakazujú, ale vakcíny? Jasneee pohodka, hybaj sa dať zaštepiť keď si tehotna. 🤦
Zdravý sedlacky rozum sa kam podel??
Autorka teraz nemyslim teba, ale tie pre ktoré je vakcinka v tehotenstve POHODKA.
Mňa fascinuje, že Paralen, kvapky do očí aj do nosa sa v tehotenstve neodporúčajú až zakazujú, ale vakcíny? Jasneee pohodka, hybaj sa dať zaštepiť keď si tehotna. 🤦
Zdravý sedlacky rozum sa kam podel??
Autorka teraz nemyslim teba, ale tie pre ktoré je vakcinka v tehotenstve POHODKA.
@joannita hlavne keď píšu blbosti čo je nebezpečne v tehotenstve, ale vakcina však to je niiiiič
@sisa_s add1 sme v diskusnom fóre. Tu sa môžeš zapájať do tem a diskusii. Zrejme to.mas troška popletené.
Add2 píšem o očkovaní 😂
Si trošku mimo nie?

Opýtaj sa lekára, kto ťa očkoval, alebo gyn