icon

Očkovanie počas nevedomého tehotenstva

16. sep 2025

Ahojte, stalo sa vám, že vás očkovali nejakou vakcínou, napr. proti tetanu a následne ste zistili, že ste tehotné? Nemôže sa nič stať? Ďakujem pekne...

sisska96
16. sep 2025

Opýtaj sa lekára, kto ťa očkoval, alebo gyn

sisa_s
16. sep 2025

Tetanus je ok, problem by mohla byt ziva vakcina

kacena4
16. sep 2025

neboj napr. aj cierny kasel odporucaju v tehu

pribinak
16. sep 2025

Očkovanie proti tetanu nie je pre tehotnú nijak nebezpečne

kiki68
16. sep 2025

Okrem MMR neni ziadny problem

autor
17. sep 2025

Ako zistím aký je to typ, MMR, a tie živé a ostatné vakcíny?

bielasovicka
17. sep 2025
@anonym_autor

Ako zistím aký je to typ, MMR, a tie živé a ostatné vakcíny?

@anonym_autor ako to zistíš? Véd hádam vieš načo ta očkovali.

autor
17. sep 2025
@bielasovicka

@anonym_autor ako to zistíš? Véd hádam vieš načo ta očkovali.

@bielasovicka Myslím typ vakcíny, nie že tetanus....

sisa_s
17. sep 2025

Pozri si aplikaciu zdravotnej poistovne, tam vidis predpisanu ockovaciu latku a pouzi google predsa...mas online pribalovy letak, kde je napisane aj ohladom gravidity (zivou ta neockovali na 99%, ak nie si dieta, alebo cestovatel do exotickej zeme)

anonym_210252
Odpoveď bola odstránená
anonym_210252
Autor odpoveď zmazal
anonym_210252
Odpoveď bola odstránená
reela
21. sep 2025

Ja som sa dobrovolne nechala zaockovat proti ciernemu kaslu (v trojvakcine bolo aj proti tetanu a zaskrtu) v druhom trimestri. Aby bol maly chraneny mojimi protilatkami, ked sa narodi v zime.

luliu
21. sep 2025

Ty nevieš proti čomu si sa dala očkovať? Tak napíš sem a my ti napíšeme.....

anonym_dec79f
21. sep 2025
@anonym_210252
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_210252 choď sa liečiť 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

joannita
21. sep 2025

Mňa fascinuje, že Paralen, kvapky do očí aj do nosa sa v tehotenstve neodporúčajú až zakazujú, ale vakcíny? Jasneee pohodka, hybaj sa dať zaštepiť keď si tehotna. 🤦
Zdravý sedlacky rozum sa kam podel??
Autorka teraz nemyslim teba, ale tie pre ktoré je vakcinka v tehotenstve POHODKA.

sisska96
21. sep 2025
@joannita

Mňa fascinuje, že Paralen, kvapky do očí aj do nosa sa v tehotenstve neodporúčajú až zakazujú, ale vakcíny? Jasneee pohodka, hybaj sa dať zaštepiť keď si tehotna. 🤦
Zdravý sedlacky rozum sa kam podel??
Autorka teraz nemyslim teba, ale tie pre ktoré je vakcinka v tehotenstve POHODKA.

@joannita hlavne keď píšu blbosti čo je nebezpečne v tehotenstve, ale vakcina však to je niiiiič

sisa_s
21. sep 2025
@sisska96

@joannita hlavne keď píšu blbosti čo je nebezpečne v tehotenstve, ale vakcina však to je niiiiič

@joannita
@sisska96 naco sa zapajate do temy, ked o tom nic neviete..autorka sa nepytala na vas nazor na ockovanie, mozete ist do inej temy rozoberat ocurane testy a vytoky

joannita
22. sep 2025
@sisa_s

@joannita
@sisska96 naco sa zapajate do temy, ked o tom nic neviete..autorka sa nepytala na vas nazor na ockovanie, mozete ist do inej temy rozoberat ocurane testy a vytoky

@sisa_s add1 sme v diskusnom fóre. Tu sa môžeš zapájať do tem a diskusii. Zrejme to.mas troška popletené.
Add2 píšem o očkovaní 😂

Si trošku mimo nie?

sisska96
22. sep 2025
@sisa_s

@joannita

@sisa_s ty budeš zakazovať mi niečo? 😂