Očkovanie proti chrípke v tehotenstve
Ahojte aký máte názor na očkovanie proti chrípke v tehotenstve? Momentálne som v 17.týždni a uvažujem nad tým. Mám aj 16 mesačného synčeka, či sa neoplatí takto chrániť na jeseň/zimu. Čakajú nás rôzne rodinné oslavy kde bude viac ľudí, tak je tam riziko nákazy.
Ďakujem za odpovede.
Čo sa bojíte chrípky ? Chrípky sa bojíš , dáš sa proti nej zaočkovať a tej vakcíny sa nebojíš?
Dáš si pichnúť to svinstvo, ešte aj tomu dieťaťu.
Niekedy nechápem .... prepáč
Čo sa bojíte chrípky ? Chrípky sa bojíš , dáš sa proti nej zaočkovať a tej vakcíny sa nebojíš?
@sona272 predstav si, ze na chripku sa moze aj zomriet. Ja mam z chripky celkom respekt, u nas ked je chripka, tak aj ja, aj syn mame vysoke horucky 40+, dva tyzdne sme odpaleni, syn mal uz niekolkokrat zapal pluc ako komplikaciu chripky. Takze ano, v podstate sa viac bojim chripky samotnej ako vakciny.
Bud rada, ze si nikdy nemala taku tazku chripku. Potom by si asi inak pisala.
@sona272 ty naozaj asi vela veci nechápeš
Škoda vysvetľovať
Autorka, samozrejme ze je bezpečné a odporúčané sa očkovať v tehotenstve, ochrániš aj seba aj dieta
Teraz neviem či sa mám zasmiať alebo plakať, očkovanie tehotnej ženy je odporúčané a bezpečné ? to je snáď vtip. A kto to odporúča ? Doktor alebo farmaceutické firmy, ktoré majú zisk z takých aké ste vy ?
Vpustiť do seba samé svinstvo ? Tak to teda tlieskam.
@anonym_autor za mna tu snupaciu vakcinu a urcite by som sa dala, nedala som sa v tehu, iba syn, mne bolo zle a zabudla som na to. V 18tt som isla k lekarovi na jedno potvrdenie, 15 min a dostala som chripku. Skoro som posla, 2x atb v poriadnej davke, lebo to sadlo na pluca, kaslala som krvave hlieny a v noci som nevedela co mam este robit
Teraz neviem či sa mám zasmiať alebo plakať, očkovanie tehotnej ženy je odporúčané a bezpečné ? to je snáď vtip. A kto to odporúča ? Doktor alebo farmaceutické firmy, ktoré majú zisk z takých aké ste vy ?
@sona272 neboj, nas kukurice dalsie vakciny iba pohnoja 🙂
@sona272 poznam stovky antivaxieriek s umelymi nechtami. O tom im dezinfoweby nepisu, tak neverklikuju jednotne to iste a ani im nenapadne, ze skontrolovana vakcina je ovela bezpecnejsia, ako ten bordel, co si nevkusne davaju nanasat na svoje neupravene nechty.
Preco taketo otazky kladies na MK? Chces byt rozumna a radis sa s zenami bez lekarskeho vzdelania. Alebo sa aspon pytaj na Zdravotnici na MK.
@sona272 poznam stovky antivaxieriek s umelymi nechtami. O tom im dezinfoweby nepisu, tak neverklikuju jednotne to iste a ani im nenapadne, ze skontrolovana vakcina je ovela bezpecnejsia, ako ten bordel, co si nevkusne davaju nanasat na svoje neupravene nechty.
@veklipo a podobne tie umele mihalnice, To je tiez pekne to lepidlo, hotove eko bio raw 🙈😂😂 Ale kazdy mesiac patlat
@anonym_autor len sa pekne dajte zaočkovať. Verte vede, nie internetovým trolom.
Super podcast o ockovani je u Zuzky Hanzelovej - perfektný prehľad.

ja sa vždy dávam očkovať každý rok a aj keď som bola tehu