Odlúčenie bábätka v 1. trimestri
Dobrý deň, chcela by som sa len spýtať, či mala niektorá z Vás odlúčenie bábätka (nechcem to nazvať ešte placentou keďže zatiaľ je to gestacny vak) v 1 trimestri tehotenstva. Ak áno ako to dopadlo? Za každú skúsenosť vopred ďakujem. Som 11+2.
@mess123 drzim palce nech to dobre dopadne 🥰
Odlučiť sa može placenta, nie plod. A plod sa nenazyva placentou, to su dve rozdielne veci. Myslim že ani sama nevieš aky maš problem, ak ti hrozi potrat treba kludovy režim a odlučujucu placentu ti ešte nemohli zistiť. Ta sa len teraz vytvara.
@miskamichalka
@olivia1425
Ďakujeme pekne Vám obom 🤗
@dominika_sk do zatvorky som napísala ze: nechcem to nazvať ešte placentou keďže je to gestacny vak zatiaľ......
Viem aký mám problém len neviem co ma čaká preto som napísala tento príspevok aby mi napísala ženy súvisiace s tým problémom svoje skúsenosti..
@dominika_sk a kde som napísala že placenta je plod? Bud si si pomýlila diskusiu alebo si zle čítala. Každá žena nie je na toľko blbá aby nevedela čo je placenta a co jej dieťa keby žene miesto dieťaťa po pôrode dajú placentu neviem ci by bola spokojná
@mess123 ale veď ani gestačny vak sa nemeni na placentu😂
Ci sa mení ci nie je jedno lebo ani to som nenapísala čítaj poriadne... V neskorsiom štádiu tehotenstva sa odlučuje placenta a v skorších štádiách sa odlučuje obal čiže gestacny vak od steny maternice!! Keď niekto chce mudrovat a nie reagovať odpoveďou serióznou k otázke tak nerozumiem na čo to robí na konci príspevku je tiež napísané že za každú skúsenosť ďakujem takže ak nemáš skúsenosť a len chceš mudrovat tak nerozumiem nepovirm nič treba opraviť človeka nie každý vie všetko jak lekár ale opravujtr tam kde to je treba
@mess123 ked ti hrozi potratvtak musis len lezat popripade ti daju duphaston,ci sa odlici alebo neodluci zalezi od plodu hlavne,ci je schoone prezitia a podobne,l n vydrzat
@ktochytavzite asi jediná odpoveď k téme 🙏🙏 vďaka

@mess123 drzim palce. Nestalo sa mi to, ale pocula som o tom. Zjavne by si mala mqt naordinovany klud, pokoj a a cele tehu vylezat! Nech si ty a BABATKO v najlepsom poriadku.