icon

Opadnuté prsia v 6. týždni

katinka2323
4. feb 2014

Ahojte mamule,zasa idem na vas s otazkou,doteraz som mala naliate prsia ze som nevedla ani spat.a zrazu opadli,su take ako predtym vobec ma nebolia.Bojim sa aj ist k lekarovi,ze je to zle.deje sa nieco s mimi?Dakujem za rady

billam
4. feb 2014

@katinka2323 hormonalne zmeny

katkasofi
4. feb 2014

@katinka2323 neboj. Niekomu vymiznu priznaky skor a niekomu neskor...ak by sa aj babo prestalo vyvijat, priznaky mozu ptetrvavat...u mna boli naliate prsia a bolestive len do 6-7tt...a vsetko bolo ok😉

satanka1
4. feb 2014

@katinka2323 ostatne priznaky mas?

katinka2323
autor
4. feb 2014

@satanka1 ako citim sa normalne,uz ma sice ani nenapina.vytok nemam,len tie prsia z nicoho nic padli.

kalianka
4. feb 2014

Ja by som k lekárovi šla, aby Ti vzal krv. Budeš pokojnejšia.

katinka2323
autor
4. feb 2014

@kalianka bohuzial ten je dnes poobede,a krv mi nevezme.az v piatok.to idem na utrazvuk.jedine ze by som isla na pohotovost

erickaa
4. feb 2014

@katinka2323 Mňa tiež prestali bolieť prsia v 6 tt, je to normálne... Ani nemusíš mať iné tehu príznaky. Pokiaľ nič nebolí, nekrvacaš, tak je zbytočné sa stresovať 🙂

martija
4. feb 2014

@katinka2323 neboj, nemusis urcite na pohotovost, kludne si pockaj na ultrazvuk, uvidis vsetko bude ok.....je to normalne...Keby prisli prudsie priznaky, ako krvacanie, bolest v brusku a pod...vtedy az treba ist....

katinka2323
autor
4. feb 2014

Dakujem za rady,sice som uz mama 5 rocnej dcerky,teraz sa citim ako prvorodicka.vsimam si uplne malickosti.

hviezdicka111
4. feb 2014

@katinka2323 no tak z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze ja som jeden den mala priznaky asi vsetky, ktore sa dali a na dalsi vobec nic....a takto pekne sa mi to striedalo.... 😀 to iste s prsiami, raz sa mi zdali naliatejsie a bolestivejsie a niektore dni som sa naopak citila tak, ako by som tehotna ani nebola....takze myslim, ze to bude vsetko v poraidaku 🙂