Opakované silné krvácanie v tehotenstve

veronikaa006
23. apr 2021

Ahojte, ja už som zúfalá. Som v 11tt a už som 3x hospitalizavana pre silné krvácanie. Mám stále aj nejaký hematóm, momentálne až 2. Mali ste to niektoré podobne a dopadlo to dobre?
Povedali mi že je to 50 na 50. Že to krvacanie môže stiahnuť aj bábo. Ja už som z toho úplne vystresovaná a veľmi sa bojím.

bejby21
24. apr 2021

@veronikaa006 ahoj...vsetko je individualne...v jednej sa dietatko udrzi a v inej nie....tiez som mala hematon v 11tt.lezala dom poctivo a uzivala lieky...je to v bozich rukach..

kkovacovak
30. apr 2021

@veronikaa006 mne prvý hematom praskol v 6tt. Strašne silno som krvacala. Viac ako pri ms. Bola som na pohotovosti a bábo bolo v poriadku. Doktorka povedala že je to vždy 50:50 buď sa udrží alebo sa vyplaví. Potom som po 2 týždňoch začala mať krvavý vytok. Dr mi zistila nový hematom a dala ma na pn. Kľudový režim plus beriem progesteron. Tiež povedala že buď praskne a budem silno krvácať a je možnosť že to plod neustojí, bude sa pomaly vyplavovat a budem stále špiniť alebo sa nič nestane a hematom sa tentokrát vstrebe. Potom som ešte asi týždeň špinila ale už je to ok. V utorok idem na kontrolu takže snáď je všetko v poriadku. Poznám ženy čo špinia a krvácajú aj do polovičky tehotenstva a dopadne to dobre.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre