icon

Opakované špinenie v tehotenstve

palina11
6. apr 2014

Ahojte baby od cca druheho mes beriem duphaston koli spiniu mi nasadil dr vsetko bolo ok postupne osm znizovala davku no zase to zacalo na jeden den, utekala som k dr vsetko ok preslo a vcera zas ale take hnede tmavo dnes uz nastastie nic..mali ste to aj vy ze zacne prestane a takto stale...?dokexy vam to trvalo prejde to vobec v tom 12 tom tyzdni?dakujem

tanickats
6. apr 2014

@palina11 ahoj, ja som mala presne to iste. tiež som začala špiniť takým hnedo tmavým, dokonca som ležala kvôli tomu dva krát v nemocnici, tiež mi dávali duphaston, kyselinu listovú a ascorutin..doma som už vyše mesiaca na pnke, momentálne som v 13 týždni a aj teraz sa mi to niekedy objaví.tiež len tak na deň potom to zmizne,pár dni nič a potom zas..doktori v nemocnici mi povedali že sa to stáva, ani nevedia z čoho sa to deje. že nie som ani prvá ani posledná..zle by len bolo keby si začala krvácať čistou krvou..ak ti doktor povedal že je všetko ok tak sa netráp..hlavne buď v kľude a veľa lež 🙂

pianina
6. apr 2014

@palina11 Moja znama spinila cele tehotensto.Tak si uzivaj tehotenstvo 🙂

elna22
Autor odpoveď zmazal
palina11
autor
6. apr 2014

baby a ake ste mali davkovanie teraz mam 2 krat za den..no to co som pisala rano uz neplati spinenie zase takze neviem mam si dat 3 krrat za den?tak osm mala pri prvom probleme...ale poviem vam neni som nadsena z tych hormonov ked som si myslela ze uz vysadiom aj uplne tak odtedy toto...

palina11
autor
6. apr 2014

@tanickats prosim ta davkovanie duph mas ake?

tanickats
6. apr 2014

ja už duphaston neberiem. keď som sa doktorky pýtala či ho mám užívať naďalej tak mi povedala aby som dobrala balenie čo mám a že ďalej ho nemusím..ako vravím, mne aj v nemocnici povedali že z hnedého výtoku sa nemám trápiť. že mám prísť len vtedy keď začnem krvácať čistou krvou..ak ti doktor povedal že je všetko ok a nič sa ti tam nedeje tak sa netreba zbytočne stresovať..inač som duphaston brala ráno a večer..a aj keď som ho brala tak som mávala niekedy to špinenie.. hlavne s kľudom 🙂

palina11
autor
6. apr 2014

@tanickats dakujem vies ved je to jak na hupacke ale tento tyzden kazdy den inak utorok som mala dokonca cervene trochu v priebehu dna to preslo..., stredu u dr ok, zemam pokracovat tak dobre vsetko ok a od vcera zas jaj no medzitym stvrtok som mala vytok tak ze az tiekol zlty svrbiaci na to mam uz asi od 4 tt vodicku ktoru si mam dat vzd ked je problem..piatok sobota rano ok a od vcera vecera toto..a ty si bola na pn?bo mne sa moc nehce byt doma

tanickats
6. apr 2014

viem viem, ja to dobre poznám.ako vravím aj teraz sa mi to niekedy objaví..ja som na pn už od 24.2 vtedy sa mi to objavilo prvý krát a vtedy som aj ležala v nemocnici..bola som tam štyri dni,pár dní doma a zas som skončila v nemocnici..tam som dokonca aj zakrvácala čistou krvou čo som si už teda myslela to najhoršie ale je chvalabohu všetko v poriadku..mne povedali aby som čo najviac ležala, bola v kľude a hlavne treba pozitívne myslieť že bude všetko dobré 🙂 aj keď sa ti moc nechce byť doma radšej pár dní treba vydržať.ja po tom všetkom som si povedala že aj celé tehotenstvo preležím hlavne nech je všetko v poriadku.a tak ti poviem radšej ležať doma ako v nemocnici..a ty si v ktorom týždni??

palina11
autor
6. apr 2014

@tanickats ja 10 tt. praveze som si myslela ze najhorsie su prve tyzdne..ale vtedy mi nic nebolo bola osm jak ryba problemy mam od 8tt

palina11
autor
6. apr 2014

@tanickats niekedy rozmyslam ze cim to je ze niekotre zeny maju doma deti v robote mozu aj v bani robit a vynosia aj dvojicky...

palina11
autor
6. apr 2014

@tanickats a hej lezat ja viem..len v praci som si doteraz brala len dovolenku este nevedia.. a moj dr nerobi kazdy den a vraj pn sa dava na jeho odporucanie a pise to obvodacka krasny system v 21 storoci ako keby sa to nedalo vsetko riesit uz nejako elektronicky cez lekarov

katkaapetko
6. apr 2014

Ahojte...uz druhy den mam slabe spinenie-hnedy vytok,vzdy po utreti na wc...poslednu MS som mala 23.2 a 27.3 som si urobila prvy test a o par dni dalsi a boli pozitivne,tak som sa potesila,lebo sa snazime o babo uz dlhsiu dobu...moj dr ma objednal na vysetrenie az 16.4 - tento tyzden ma dovolenku a bojim sa toho spinenia,bolesti nemam sem tam ako pred menstruaciou,ale inak sa citim fajn. prosim poradte co robit,pockat a dufat ze vsetko bude ok,ale ist k inemu dr?dakujem 🙂

palina11
autor
6. apr 2014

@katkaapetko to je v pohode to som amlaa aj ja uhniezdovanie

palina11
autor
6. apr 2014

@katkaapetko jaj prepac zle osm to zratala..neviem ti poradit moze aj nemusi to nic znamenat. to nikdy sa nevie len tak..je nas vela co to mame a plno tem ze to bolo ok ale aj opak, ja sa nekedy tak trochu ubezpecujem ze nie je vsetko len na nas, /btw ja osm veriaca/ takze si hovoirm ze Boh to zariadi ako to ma byt..lebo inak by som sa zblaznila, ja mam tablekty na spinenie raz dobre je raz horsie..a najradsej by som bola keby mam ultrazvuk doma kazdy den by som to kontrolovala..co ale neni mozne..

kaji21
7. apr 2014

@katkaapetko ahoj nepodcenuj to. Ja som spinenie podcenila, lebo prve tehotenstvo som mala ukazkove bez jedinej komplikacie a ked som konecne otehotnela druhykrat zacala som spinit. Neprikladala som tomu velku vahu ani ma nikto neposlal do nemocnice. Moj dr povedal ze sa s tym stretava ze zeny to mavaju. Tak ma ukludnil ale na druhy den som zakrvacala cistou krvou a hned som letela do nemocnice. Do 3 dni som potratila mojho anjelika. Bolo to v 8 tyzdni. Doteraz si myslim, ze keby som s tym isla hned do nemocnice, dali mi lieky a mala by som klud na lozku nestalo by sa to! Moj dr potom len kyvol plecom vsak ze nie som ani prva ani posledna a ze ci ma to trapi. Chapete??? Do dvoch mesiacov som otehotnela znova. A znova som zacala spinit v 13.tyzdni. Nevahala som ani minutu a letela som do nemocnice 4 dni som si polezala brala lieky inekcie. V 15 tyzdni som zacala krvacat tmavou krvou znova panika a strach a rovnaky scenar v nemocnici:( nastastie krvacanie sa zastavilo. Teraz koncim 20 tyzden a chodim do rizikovej poradne. Nikdy uz nic nepodcenim a radim to aj vam ! Drzkajte sa