Oparené brucho v tehotenstve: Môže byť dieťa ohrozené?
Ahojte stala sa mi taka nehoda keď som vyberala jedlo z panvice kde bol olej tak mi to spadlo naspäť a osplechol mi horúcy olej brucho. Bola som bez trička takže rovno na kožu, mam strach či sa nemôže stať niečo bábätku, som v 9 mesiaci. Stalo sa vám to a bolo všetko v pohode alebo nemohlo to spôsobiť niečo bábätku ?
@monalisa1111 takže podľa Teba sa tehotné nezvyknú bežne poprhlit, popáliť. Tebe ako dôkaz stačí Tvoja kamarátka, ale všetci ostatní sú nič. Osočujes tu, že niekto používa google, ale sama na ňom nevieš nájsť dôkazy k svojmu tvrdeniu o žihľave. Ale blbci sú všetci ostatní. Gratulujem.
@monalisa1111 pôvodná otázka bola že sa popálila olejom, na žihaľavu som nereagovala 😊 napísala som moju skúsenosť
@michaela329 koľko žien sa popŕhli žihľavou no daj?
Kto ostatní? Vysmiaty Nemec napr?
Nikoho neobviňujem. Veď skopírovala text o žihľave z internetu. Snáď si nemyslíš že si pamätá zo školy že obsahuje seratonín.
Nie, to tvrdíš Ty, že ostatní sú blbci. Pretože nepripustíš že to môže byť aj inak ako tvrdíš lebo tomu veríš.
@viestta ok, ďakujem za info
Takže keď sa žena popŕhli na žihľave, tak dieťa má fľak. Ty môj tiket 😂 Inak môj druhorodený má na chrbte fľak. Nepopŕhlila som sa ako tehotná, neoprskal ma olej ani nič podobné.... Je to vlastne môj syn, nevymenili mi ho v pôrodnici, nie je jeho mamou nejaká čo bola popŕhlená?
@monalisa1111 no kde máš ten dôkaz o žihľave?
@michaela329 Ty neprestaneš. Niekoľko ľudí tu aj moja kamarátka
@michaela329 teraz daj Ty.
@ysseba hlavne ako matka by si mala vedieť že vysmievať sa za iný názor nie je slušné, pekné ale úbohé. Sa nedivím že MK tak vyzerá ako vyzerá keď ženy sa vysmievajú ostatným za ich názory. Aký dôvod na to majú si nechám radšej pre seba.
@monalisa1111 dokaz by bol, keby si citovala aspon aky taky medicinsky zdroj, nie domnienky nejakych kamaratok. Ale jasne, pouzivat googel je hanba...
Ale ked uz nedas, tak predsa ti napisem. Ja som mala v tehotenstve cely zadok poprhleny, lebo som si nedala pozor kde si idem na prechadzke v lese ulavit. No a moj syn nema ziadne flaky. A poviem ti, ze dva dni ma moj ocarujuci zadok svrbel...
@monalisa1111 prečo by som mala? Ty tvrdíš, že poprhlenie žihľavou spôsobuje kožné defekty plodu. Tebe tu už niekoľko ľudí napísalo, že je to hlúposť - tak prečo ich ignorujes?
@viestta teraz si ukázala svoju úroveň
@monalisa1111 v pohode, od Teba je to priam poklona.
@michaela329 k čomu je ten komentár?
@monalisa1111 dakujem za lichotku. Od teba si to obzvlast cenim...
@monalisa1111 aby si mohla pokojnejšie spať, že mňa teda Ty neurazis.
@viestta lichôtku? keď píšeš o svojej zadnici ako si sa o ňu popálila v tehotenstve a Tvoj syn nemá žiadny fľak?
@michaela329 o to sa pokúšaš celú dobu a nielen mňa.
@monalisa1111 Ty to zvládaš úspešne sama...
@michaela329 keď to hovoríš, musí to byť pravda
@monalisa1111 nemusí, nie je to fľak od žihľavy prenesený na dieťa. To je predsa jediná pravda.
@monalisa1111 co je na poprhlenej zadnici dehonestojuce? Teda pre teba, lebo pre mna je zadnica vcelku publikovatelne synonymum rite (ked uz sme dosli az tak hlboko s urovnou nasej debaty)
@viestta dehonestujúce? To píše kto prosím Ťa?
@viestta bavíme sa o popálení brucha a Ty sa mi zase vysmievaš ako si si spálila zadnicu a Tvoj syn nemá fľaky. Lebo už nemáš žiadny iný argument a si urazená že som si dovolila napísať ako kopíruješ texty a vydávaš za svoje
@monalisa1111 vies co, ja mam pocit, ze ty na niecom ficis. Lebo fakt mi nedochadza podstata tvojich prispevkov...
O popalenine som sa vyjadrila hned na zaciatku, zihlavu si do debaty zatiahla ty. Ci sa mylim?
@viestta ak niekto nevie niekoho preskočiť, tak ho treba ponížiť.
P. S. Niečo Ti ušlo pri Tvojej pozornosti. Pozri ako to celé začalo a ako si napr reagovala Ty
🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Zaujímalo by ma, aká udalosť sa stala mamám bábätiek s ostatnými vrodenými defektami, keď už sme teda chyby kože vyriešili obarením, poprhlenim a buchnutim. 🤔
@vilma7 To je blbosť.Mám známu ktorá má tiež fľaky bordové od narodenia.Moja mama spadla rovno na brucho a nemám nič.

@monalisa1111 vies co, tzo co som autorke napisat chcela som napisala davno. To co som chcela napisat tebe, som napisala tiez. Takze nebudem to tu zasie*at pre autorku nepodstatnymi vecami.