icon

Oplatí sa Nifty test Panorama na vrodené vady?

lili246
17. sep 2025

Ahojte oplatia sa tieto testy ? je tu nejaká mamička čo bola v cz na testoch vraj majú viac tých vrodených vád v balíčku ako ma SK … bola by nejaká mamina taká dobrá a poslala mi foto ako tie testy vyzerajú keď vám to pošlú do mailu ďakujem 🙂

babushkaem
17. sep 2025

a nechces skusit trisomy? to su slovaci, na rovnakej urovni a tiez maju vela vrodenych vad..

kiki68
17. sep 2025

@lili246 nifty pro ma vela veci a potom mas nifty 200. ja som mala 2x Nifty pro a tam je vela veci, to iste ako to trisomy complete

kiki68
17. sep 2025

Panorama a harmony su ine firmy myslim. Kompletny rozpis nifty najdes na nifty stranke pre Slovensko.

lili246
autor
17. sep 2025
@babushkaem

a nechces skusit trisomy? to su slovaci, na rovnakej urovni a tiez maju vela vrodenych vad..

@babushkaem čítala som že majú ale niekedy falošne výsledky je to tak či ?

simona92101
17. sep 2025
@lili246

@lili246 ano maju,ja som zivym dokazom,dcera mala mat Edwardsov syndrom,podla tych testov,cize vazne postihnutie.bola som na amniocenteze,dcera je na 100%zdrava..bolo mi povedane,ze testy nie su 100%tne

kiki68
17. sep 2025

Ja som mala 2 x Nifty pro a vysledky sedeli. Cize dve zdrave deti.

lili246
autor
17. sep 2025
@simona92101

@lili246 ano maju,ja som zivym dokazom,dcera mala mat Edwardsov syndrom,podla tych testov,cize vazne postihnutie.bola som na amniocenteze,dcera je na 100%zdrava..bolo mi povedane,ze testy nie su 100%tne

@simona92101 a mala si tie trisomy áno ?

lili246
autor
17. sep 2025
@kiki68

Ja som mala 2 x Nifty pro a vysledky sedeli. Cize dve zdrave deti.

@kiki68 ďakujem vedela by si mi poslať do správy ako to vyzera čo tam je označené 🙂 ak nie nemusíš iba ma to zaujima ako to je rozpísané 🙂

kiki68
17. sep 2025
@lili246

@kiki68 ďakujem vedela by si mi poslať do správy ako to vyzera čo tam je označené 🙂 ak nie nemusíš iba ma to zaujima ako to je rozpísané 🙂

@lili246 musim to vyhrabat, ale poslem

babushkaem
17. sep 2025
@lili246

@lili246 nie, to su tripple testy, trisomy je to iste ako nifty

lili246
autor
17. sep 2025
@kiki68

@lili246 musim to vyhrabat, ale poslem

@kiki68 ďakujem krásne ❤️

lili246
autor
17. sep 2025
@babushkaem

@lili246 nie, to su tripple testy, trisomy je to iste ako nifty

@babushkaem ahaaa to som nevedela ďakujem za info

babushkaem
17. sep 2025
@lili246

@babushkaem ahaaa to som nevedela ďakujem za info

@lili246 vela ludi si to myli, ale tie tripple su hovno, tie su skoro vzdy zle, neviem na co ich vobec robia. a trisomy su to iste ako nifty, len necestuju do honkongu ale ostavaju tu na svk.

kiki68
17. sep 2025
@babushkaem

@lili246 vela ludi si to myli, ale tie tripple su hovno, tie su skoro vzdy zle, neviem na co ich vobec robia. a trisomy su to iste ako nifty, len necestuju do honkongu ale ostavaju tu na svk.

@babushkaem Nifty uz ma labak v Zagrebe. Predtym to islo do Honkong.

babushkaem
17. sep 2025
@kiki68

@babushkaem Nifty uz ma labak v Zagrebe. Predtym to islo do Honkong.

@kiki68 ok, ale nic to nemeni na tom, ze to su rovnake testy ako trisomy, lebo uz som sa tu s tym par krat stretla, ze to baby hovorili, ze su nespolahlive, pritom presnost je rovnaka, rozdiel je iba vbalickoch a cenach

simona92101
17. sep 2025
@lili246

@simona92101 a mala si tie trisomy áno ?

@lili246 ano trisomy,500e sme platili vtedy.na genetike mi po amnio povedali,ze 100% je iba vysledky z plodovej vody

kiki68
17. sep 2025
@babushkaem

@kiki68 ok, ale nic to nemeni na tom, ze to su rovnake testy ako trisomy, lebo uz som sa tu s tym par krat stretla, ze to baby hovorili, ze su nespolahlive, pritom presnost je rovnaka, rozdiel je iba vbalickoch a cenach

@babushkaem presnost je niekde cez 90%, tam je uvedena pressiert tych diagnoz. Ale bez amnio to nie je smerodajne v pripade toho, ze to nieco vazne ukaze. Zatial to nie je uznane, hoci ta presnost tam je.

babushkaem
17. sep 2025
@kiki68

@babushkaem presnost je niekde cez 90%, tam je uvedena pressiert tych diagnoz. Ale bez amnio to nie je smerodajne v pripade toho, ze to nieco vazne ukaze. Zatial to nie je uznane, hoci ta presnost tam je.

@kiki68 99,3%, ale 100% nie je ani niftx, iba ta amniocentéza

katarinaforever
17. sep 2025
@simona92101

@simona92101 a mala si pozitívnu aj amniozentezu falošne ?

simona92101
17. sep 2025
@katarinaforever

@simona92101 a mala si pozitívnu aj amniozentezu falošne ?

@katarinaforever nie nemala,len tie testy z genetiky.lekarka to sice brala ako hotovu vec,nesmierne nas vystrasila,isla som teda na amnio aby sa to este potvrdilo,a nakoniec vysledky dobre,nic sa tam nepotvrdilo.aj na morfo ultrazvuku lekar nechapal,lebo nic tomu nenasvedcovalo,ze by dcera mala byt postihnuta..