Opuch priehlavku
Ahojte,pred troma mesiacmi mi opuchol priehlavok a ťažko sa mi chodilo. Po studenych obkladoch mi to ale po dvoch tyzdnoch nastastie preslo. Vtedy si moj doktor nevedel vysvetlit zcoho to mo moze byt....Predvcerom v noci mi ten isty priehlavok opuchol zas a to dvakrat viac ako pred tymi troma mesiacmi. Uz nepomaha ani studeny obklad,ani vylozena noha a s velkymi tazkostami dojdem aj na zachod. Nestretli ste sa s niecim podobnym? Mam ist zas k tomu istemu doktorovi,ked si ani pred troma mesiacmi nevedel vysvetlit co sa deje?
@veruska1488 za slobodna nemala som ešte deti....... 🙂 ...asi ...2-3 krát....sa mi to stalo.......ráno som nemohla ani krok urobiť........vtedy som užívala lieky od ortopéda.......prešlo to ....a zákaz topánok na opätku ,-))))))...no a potom sa mi to vrátilo....kedy?......presne na tretí deň po pôrode syna...--.obe nohy mi opuchli v priehlavku 🙄 ....ani šľapky som si nemohla obuť.............bolelo to riadne......povedali mi že je to z chodenia......že veľa chodím 😀 ............dávala som si ľadovú vodu a do odhodu domou mi to zmizlo..............potom celých 6 rokov nič až po narodení môjho 2 syna sa to zopakovalo............tiež mi na to neprišli...........a to som si potom zisťovala u angiológa-cievny, reumatológa, ortopéd, neurológ.............. 😝 ...............a výsledok ............nič............tak sa ťa opýtam nechodíš- nekráčaš veľa?......oxzerám že čakáš bábo...........
si vo vysokom štádiu tehu ,ja som mala v tomto štádiu nohy ako slon opuchnuté ,je to aj s tým horkom,čo najviac maj nohy vyložené natri si ich s niečím chladivým a ak sa ti to nezdá informuj tvojho dr.....
@sendy182 momentalne mam ja problem s tym ze mi opucha pod clenkom ale to je ine ale ked tebe nikto nepovedal v nemocnici preco ti opuchaju nohy tak to je smustne...nohy ti opuchali lebo sa ti tvorilo mlieko ..kazdej v nemocnici sa to stalo ked som tam lezala...ako opuchli tak aj odpouchli vtedy je dobre jest tvaroh ale to sa tyka opuchu noh po porode..

@veruska1488 môže to byť cievna zaležitosť,pýtaj sa na cievne