Opuch priehlavku

veruska1488
11. aug 2013

Ahojte,pred troma mesiacmi mi opuchol priehlavok a ťažko sa mi chodilo. Po studenych obkladoch mi to ale po dvoch tyzdnoch nastastie preslo. Vtedy si moj doktor nevedel vysvetlit zcoho to mo moze byt....Predvcerom v noci mi ten isty priehlavok opuchol zas a to dvakrat viac ako pred tymi troma mesiacmi. Uz nepomaha ani studeny obklad,ani vylozena noha a s velkymi tazkostami dojdem aj na zachod. Nestretli ste sa s niecim podobnym? Mam ist zas k tomu istemu doktorovi,ked si ani pred troma mesiacmi nevedel vysvetlit co sa deje?

janinah
11. aug 2013

@veruska1488 môže to byť cievna zaležitosť,pýtaj sa na cievne

sendy182
11. aug 2013

@veruska1488 za slobodna nemala som ešte deti....... 🙂 ...asi ...2-3 krát....sa mi to stalo.......ráno som nemohla ani krok urobiť........vtedy som užívala lieky od ortopéda.......prešlo to ....a zákaz topánok na opätku ,-))))))...no a potom sa mi to vrátilo....kedy?......presne na tretí deň po pôrode syna...--.obe nohy mi opuchli v priehlavku 🙄 ....ani šľapky som si nemohla obuť.............bolelo to riadne......povedali mi že je to z chodenia......že veľa chodím 😀 ............dávala som si ľadovú vodu a do odhodu domou mi to zmizlo..............potom celých 6 rokov nič až po narodení môjho 2 syna sa to zopakovalo............tiež mi na to neprišli...........a to som si potom zisťovala u angiológa-cievny, reumatológa, ortopéd, neurológ.............. 😝 ...............a výsledok ............nič............tak sa ťa opýtam nechodíš- nekráčaš veľa?......oxzerám že čakáš bábo...........

aristka
11. aug 2013

si vo vysokom štádiu tehu ,ja som mala v tomto štádiu nohy ako slon opuchnuté ,je to aj s tým horkom,čo najviac maj nohy vyložené natri si ich s niečím chladivým a ak sa ti to nezdá informuj tvojho dr.....

angelinja
10. aug 2015

@sendy182 momentalne mam ja problem s tym ze mi opucha pod clenkom ale to je ine ale ked tebe nikto nepovedal v nemocnici preco ti opuchaju nohy tak to je smustne...nohy ti opuchali lebo sa ti tvorilo mlieko ..kazdej v nemocnici sa to stalo ked som tam lezala...ako opuchli tak aj odpouchli vtedy je dobre jest tvaroh ale to sa tyka opuchu noh po porode..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre