icon

Opuch tváre v 3. trimestri tehotenstva

miriam237
14. mar 2025

Som v 34 tt a nohy ruky mi puchli už skôr ale posledné dve dní mi puchne tvár včera som bola na poradni chceli má tam nechať kôli krčku že už je na minime a na infúzie magnézia odmietla som kôli deťom . Máte skúsenosti s opuchom tváre ?

ina2405
14. mar 2025

@miriam237 prečo si odmietla infúzie s magnéziom kvôli deťom? Kvôli bábätku ti ju chceli podať, však infúzia stečie a môžeš ísť. Tak podávame ženám občas magnézium aj ambulantne.

ina2405
14. mar 2025

@miriam237 tlak si mala dobrý, aj moč?

kiki68
14. mar 2025

Je to bezne, ja som tak bola tiez, tam uz len porodit. Len tie dva tyzdne chybaju, ale dieta uz moze von keby bolo zle.

bellaa3007
14. mar 2025

@miriam237 kôli detom si odmietla ?😲

miriam237
autor
14. mar 2025

@ina2405 tlak mám v poriadku v moči mám hnis

anavixy
14. mar 2025

Aj v bruchu mas svoje dieta a myslim si, ze ak porodis v 34tt bude to horsie pren, nez pre tie doma. Opuch tvare moze byt sposobeny preeklampsiou. V moci mas hnis?? To asi nie, liecis sa nejako?

ina2405
14. mar 2025

@miriam237 😳v moči hnis? @anavixy ti dobre napísala.

alickapusinka
14. mar 2025

TY si nechcela ostať na hospitálizaci a v moči hnis. Ved to môže byť život ohrozujuce.Puchnu nohy aj v tedy ked sa v tele zdržiava voda. Aj preklampsiu môžeš dostať. TY si odišla ved ak sa niečo stane tak potom bude čo. Môže sa narodiť predčasne aj zo zdravotnými problémami.. Si nezodpovedna muža nemáš nemáš babky dedkov tety rodinu. Raz ked tam musiš byť musiš.Ved hnis v moči môže sa chytiť aj oblička.Toto je zapaľ hnis.

januska12323
14. mar 2025

Ty si zdravotník keď sa lepšie rozumieš liečbe? Nechaj si poradiť.

miriam237
autor
15. mar 2025

@ina2405
@alickapusinka moja otázka znela či máte skúsenosti s opuchom tváre ! Si predstav že muža mám ale je vo Francúzsku a moz prísť až o dve týždne . Ten hnis v moci že vraj je v poriadku nieje to nič strašné a už ležím v nemocnici pretože som si to zariadila s deťmi ! Nabudúce žiadne útočenie niesom blbá aby som ohrozila seba alebo moje dieťa !

anavixy
15. mar 2025

@miriam237 ale naozaj je to hnis? Nie leukocyty? Nie bielkoviny? Hnis? Hnis v moci nemoze byt v poriadku proste 🤷🏻‍♀️

ina2405
16. mar 2025

@miriam237 ja som nijako neútočila, odpísala som ti ako sestra, ktorá s tým má nejakú skúsenosť.