Ostré kŕče v žalúdku v 9. týždni tehotenstva
Ahojte, vo stvrtok ma parkrat prehnalo. Od piatku mam ostre krce v zaludku, mala som zrovna sj kontrolu u gyn a som v 9tt, vsetko bolo ok. Krce neprechádzaju, celu som som ich citila :(
Beriem aj XONVEU, na nevolnosti, no toto nie je nevolnost ale horzne ostre krce v zaludku. Je to viroza ? Mam ist na pohotovost ? :(
@anonym_autor mozes keby je zle, tiez skusit probiotika? Ja som mala podobne pocity, v 10/11 tt som mala zapal zaludka a tenkeho creva, syn mal tiez , dostala som to od neho. Strasne krce a bolesti. Mne pozeral vsetko potom este o dva tyzdne nas vseobecak sonom, ci je ten zapal ok. Synovi tiez, ten mal strasny stav, tie biele stolice, v zivote som nevidela bielosedu stolicu. Ale vysekali nas z toho za dva tyzdne.
@anonym_autor mozes keby je zle, tiez skusit probiotika? Ja som mala podobne pocity, v 10/11 tt som mala zapal zaludka a tenkeho creva, syn mal tiez , dostala som to od neho. Strasne krce a bolesti. Mne pozeral vsetko potom este o dva tyzdne nas vseobecak sonom, ci je ten zapal ok. Synovi tiez, ten mal strasny stav, tie biele stolice, v zivote som nevidela bielosedu stolicu. Ale vysekali nas z toho za dva tyzdne.
@kiki68 ja mam hnacku, respektive voda zo mna ide stale… nasadila som hylak a cierne uhlie, ak to neprejde, zajtra idem na pohotovost :(
@kiki68 ahoj, tak ajja mam zapal zaludka :( kedy sa ti polepsilo prosim ? Mne to trva uz 9 dni :(
@anonym_autor fuha ja som to mala mesiac .. užívala som antibiotiká mala som helikobaktera dosť som schudla
@simca115 a kto ti prosim nasadil atb, gastroenterológ ? :/ ja som tehotna tak nemozem vraj ziadne lieky. :(

@anonym_autor môže to byt aj zápal žalúdka , išla by som ku všeobecnému