Otehotnela som hneď po potrate. Bude to v poriadku?
ahojte, 5 augusta som prisla o babetko...bola som este len na zaciatku tehotenstva....vcera som si ale robila tehotenske testy a vysli mi pozitívne....bojim sa ist k lekarovi, sice nikto mi nič nepovedal čo a aako po potrate....ale teraz neviem jedny pisu ze cim skor otehotniet a iní zasa len treba cakat pol roka....ako to je???je niekto teda bol niekto v takej situacii??
Ahoj ... teraz mi znovu vysiel pozitívny test a dostala som ms aspon myslím že to je ona keďže prišla 3 dní skôr a ráno je silná a poobede slabá :/ čo si myslíte ?
@bibih ďakujem krásne ale bohužiaľ ráno už bol negatívny ... :( teda 8 krát sa mi to už stalo :( prvý potrat bol ale najhorší. A lekári tu v anglicku nič s tým nerobia :( ja sa môžem aj na uši postaviť :( strašne smutné že nechcú alebo nedokážu pomôcť v takomto prípade :( strašne veľmi sa snažíme :( stále márne :(
@minicka20 ahoj, tak ja som mala v pondelok na teste ducha a všetko nasvedčovalo tomu, že to tentokrát vyšlo, dokonca sa mi objavila mykóza pred týždňom, čo ja som už roky nemala (teda som si myslela, že v dôsledku horm.zmien práve nastala), no dnes ráno, deň pred očakávanom ms, som mala svetločervenú krv. Nie veľa, ale predsa. Takže uvidíme.. Je to ale smutné
@katkas1 je to veľké nešťastie ja som tento piatok a nedokazem sa na nič sústrediť bolí to veľmi držím Vám vsetkym palce az teraz som si uvedomila co mi ženy musíme v zivote zvládať a prežiť
Ja som 9.6 potratila no pichli mi infekciu a poslali ma domov 2dni som krvacala potom sa to zastavilo tak 3dni potom som mala pohlavný styk po týždni som zas na 3dni krvacala a ten 3den to bol len taky slabý ružový výtok a od vtedy nič len teraz po týždni od toho mam zas migrény ako pri prvom tehu a aj spätne od žalúdka tak teraz neviem myslíte že sa dá tak skoro otehotnieť mala som spontánny potrat v 5tt
A mam také občasné slabé kŕče v podbrušku
Ahojte Dámy Chcela bisom sa spiťat jeto normálne Strašne Sa bojím mala som spontánny potrat 8.11
A sme dnes robili test Je pozitívny ???🙏🥺🥺
@martinazajacova3 cistenie si mala ? Mne po biochemickom klesalo hcg 3 mesiace (pozitivne testy aj krv)
Ale po MA - samocisteni som sa 19.7 vycistila plod vypadol a s menzesom co som mala 7.8 som otehotnela 🙂 teraz som v 20 tt. Dr povedala ze pokial nieje kyret neni na co cakat.

@bibih ahoj skusali aj duphaston vsetko :( teraz mi znovu vysiel pozitívny test a dostala som ms aspon myslím že to je ona keďže prišla 3 dní skôr a ráno je silná a poobede slabá :/