icon

Otehotnela som hneď po potrate. Bude to v poriadku?

sevgilimbeni
13. sep 2010

ahojte, 5 augusta som prisla o babetko...bola som este len na zaciatku tehotenstva....vcera som si ale robila tehotenske testy a vysli mi pozitívne....bojim sa ist k lekarovi, sice nikto mi nič nepovedal čo a aako po potrate....ale teraz neviem jedny pisu ze cim skor otehotniet a iní zasa len treba cakat pol roka....ako to je???je niekto teda bol niekto v takej situacii??

minicka20
19. jún 2018

@bibih ahoj skusali aj duphaston vsetko :( teraz mi znovu vysiel pozitívny test a dostala som ms aspon myslím že to je ona keďže prišla 3 dní skôr a ráno je silná a poobede slabá :/

minicka20
19. jún 2018

Ahoj ... teraz mi znovu vysiel pozitívny test a dostala som ms aspon myslím že to je ona keďže prišla 3 dní skôr a ráno je silná a poobede slabá :/ čo si myslíte ?

enusamt
19. jún 2018

@minicka20 ahoj.. urobit po skonceni ms a ak budu aj potom dve ciarocky,tak je to tam.. mnohe zeny totiz mavaju ms az do 5 mesiaca 😉

bibih
19. jún 2018

@minicka20 tak velmi verim, ze aj po skonceni MS bude pozitivny a tym padom bude dovod na radost. Velmi silno Ti drzim palce, nech je to tak!

bibih
19. jún 2018

@arousa pichli ti po potrate aj injekciu do ritky? Neviem ako sa vola, no viem, ze niekedy pri rh negativ pichaju. Mne pichli po porode, ale po potrate nie. No niekomu vraj pichali aj po potrate kvoli tym protilatkam, aby to nebranilo otehotneniu.

minicka20
20. jún 2018

@bibih ďakujem krásne ale bohužiaľ ráno už bol negatívny ... :( teda 8 krát sa mi to už stalo :( prvý potrat bol ale najhorší. A lekári tu v anglicku nič s tým nerobia :( ja sa môžem aj na uši postaviť :( strašne smutné že nechcú alebo nedokážu pomôcť v takomto prípade :( strašne veľmi sa snažíme :( stále márne :(

arousa
20. jún 2018

@bibih ahoj, áno, regu mi pichli do 72 hodín, myslím, od potratu

arousa
20. jún 2018

@minicka20 ahoj, tak ja som mala v pondelok na teste ducha a všetko nasvedčovalo tomu, že to tentokrát vyšlo, dokonca sa mi objavila mykóza pred týždňom, čo ja som už roky nemala (teda som si myslela, že v dôsledku horm.zmien práve nastala), no dnes ráno, deň pred očakávanom ms, som mala svetločervenú krv. Nie veľa, ale predsa. Takže uvidíme.. Je to ale smutné

arousa
Autor odpoveď zmazal
arousa
20. jún 2018

10DPO 25kový

minicka20
4. júl 2018

@arousa je to velmi smutne a hlavnr drzim palce ja Bohu žiaľ stále nič :/ idem sa dať na infolic tak uvidíme
. Držím palce moja

arousa
4. júl 2018

@minicka20 a skús aj alchemilku, nám sa podarilo do troch mesiacov od potratu a verím, že tentokrát to všetko dobre dopadne 😉 aj Tebe prajem to isté, hlavne to nerieš v hlave, užívajte si sexík 🌶 My sa potichúčky už tešíme. Aj Ty sa budeš 😉

minicka20
6. júl 2018

@arousa gratulujem moja . Alchimilku som už skúšala :/ inak nevieš infolic sa berie aj počas ms ? Moja keby dal už konečne boh :( strašne chceme

arousa
6. júl 2018

@minicka20 to vôbec netuším, môj mi to odporučil, ale keďže vajíčka sa mi tvorili normálne, nekupovala som to. Ďakujem 🙂

minicka20
25. júl 2018

@arousa no beriem ho . A mám strašne bolestivé plodné dni po tomto :/

minicka20
1. aug 2018

@arousa už druhý deň mám biely tvarohovity výtok nevieš čo to môže byť ? Mám 8 dní do mrchy. :/

arousa
1. aug 2018

@minicka20 pálenie, svrbenie?

enusamt
1. aug 2018

@minicka20 povedala by som,ze mykoza

minicka20
2. aug 2018

@arousa nie vobec nepali Ani nesvrbi :/ dnes uz toto je menej vcera a predvcerom toto bolo viac dnes to uz Asi konci ,netusim co to je

minicka20
2. aug 2018

@enusamt nesvrbí Ani nepali vobec :/

monika20111990
25. jún 2019

@katkas1 je to veľké nešťastie ja som tento piatok a nedokazem sa na nič sústrediť bolí to veľmi držím Vám vsetkym palce az teraz som si uvedomila co mi ženy musíme v zivote zvládať a prežiť

bibi14031996
26. jún 2019

Ja som 9.6 potratila no pichli mi infekciu a poslali ma domov 2dni som krvacala potom sa to zastavilo tak 3dni potom som mala pohlavný styk po týždni som zas na 3dni krvacala a ten 3den to bol len taky slabý ružový výtok a od vtedy nič len teraz po týždni od toho mam zas migrény ako pri prvom tehu a aj spätne od žalúdka tak teraz neviem myslíte že sa dá tak skoro otehotnieť mala som spontánny potrat v 5tt

bibi14031996
26. jún 2019

A mam také občasné slabé kŕče v podbrušku

zusqa
26. mar 2022

@enusamt ahoj..ja som tak otehotnela..16.2.2022 som potratila a dnes je 25.3.2022 a som znovu tehotna..a bez MS

7tinka7
29. júl 2023

@weissrose a podarilo sa ci ? 😊😊

7tinka7
29. júl 2023

@zusqa ahoj prosim a uspesne?? Prave riesim krizu...

weissrose
11. aug 2023

@7tinka7 áno 🙂 teraz má 10 rokov, hra hokej v pripravke, tenis a pláva 🙃 hádam z nej aj niečo bude 😜 držím palce ❤️

7tinka7
11. aug 2023

@weissrose ♡♡♡ dakujem za odpoved a gratulujem onedlho ju uvidim ako majsterku ? 😁💪💪

martinazajacova3
22. dec 2023

Ahojte Dámy Chcela bisom sa spiťat jeto normálne Strašne Sa bojím mala som spontánny potrat 8.11
A sme dnes robili test Je pozitívny ???🙏🥺🥺

7tinka7
22. dec 2023

@martinazajacova3 cistenie si mala ? Mne po biochemickom klesalo hcg 3 mesiace (pozitivne testy aj krv)
Ale po MA - samocisteni som sa 19.7 vycistila plod vypadol a s menzesom co som mala 7.8 som otehotnela 🙂 teraz som v 20 tt. Dr povedala ze pokial nieje kyret neni na co cakat.