Pád v 20. týždni

radkanika
7. apr 2013

Ahojte, poprosim o radu ci nazor...som v 20.tt a vcera som tak hlupo padla zo schodov :( sice len z poslednych dvoch a na zadok a trochu chrbat, ale rukou som to trosku stlmila. Brusko absolutne. Nezacitila som ani bolest v brusku, ani nic take, co by napovedalo, ze by som musela ist hned do nemocnice, nic ma okrem ruky ani nebolelo. Potom som neskor aj citila pohyby, aj vecer aj dnes rano...no stale na to myslim a predsa len mam obavy. V utorok mam ist do poradne, uz nech som tam. Myslite, ze je vsetko ok, ak citim pohyby?

xlucia
7. apr 2013

@radkanika ak sa ti COKOLVEK nezda, chod na pohotovost. tu ti do brucha nikdo nevidi. radsej raz zbytocne, ako potom neskoro. je uplne jedno, co si myslime my

ali76
7. apr 2013

@xlucia ano, pridavam sa, presne ako si povedala, je lepsie sa opyata na pohotovsti ako tu na MK

radkanika
autor
7. apr 2013

To ano, ja len ze pohyby citim a nechcem robit paniku. Nebol to silny pad.

xlucia
7. apr 2013

@radkanika prave to co robis je panikarenie. chod na pohotovost, povedz ze od vcera citis pohyby vyrazne slabsie. pozru ta a ukludnis sa. je lepsie teraz ist domov spokojna, ako v utorok uplakana, ze si prisla neskoro
to ze mas v utorok poradnu, to neznamena ze mozes ist gynekologovi len vtedy.

daniela_4
7. apr 2013

@radkanika tak ja by som bola kludnejsia keby ma skontrolovali ci je vsetko ok pre istotu...ale ze citis pohyby je super..to by mi odlahlo...jedna znama tak spadla ze si zlomila ruku a male v poriadku len na to sa netreba drzat. nie je pad ako pad... 🙂 drzim palce.

janolak
7. apr 2013

Ahoj,
aj ja som spadla v 24. tyzdni asi z 10tich, ale smykala som sa hlavne po chrbte a na zaver som si riadne trepla nohu, nesla som na pohotovost, kedze pohyby som citila. Ja si myslim, ze ked mas obavy, tak tam chod pre pokoj duse. Ni e som lekarka, ale z mojich osobnych skusenosti si myslim, ze ked nekrvacas a necitis sa zle, tak by tam nemal byt ziaden problem.

radkanika
autor
7. apr 2013

Ahojte, tak dakujem za podporu...predsa len som na tu pohotovost dnes zasla, skontrolovali sme brusko, malicke si veselo skackalo v brusku a lekarka potvrdila, ze je vsetko uplne ok...tak som zas stastna a uplne pokojna 🙂 Dakujem a huraaa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre