Pálenie záhy v tehotenstve
Ahojte som v 28tt a strašne ma od dnes páli záha, neviete z čoho to môže byt poprípade čo na to funguje? Ďakujem 🙂
Mne na chvilu pomohol gaviscon. Ale ten som si davala len v noci, ked to uz bolo na nevydrzanie. Inak mi pomohlo len porodit. Oba razy. Pri prvej som este v noci po porode revala, ze to nikdy neskonci.
@minesasubu ahoj skús pohrýzť pár mandlí, mne to pomáhalo. Asi budeš mať vlasaté bábätko.
Počkaj ešte na vyššie štádium tehotenstva🙈 Mne pomáha už len to, že po 6 tej sa snažím nejesť.
Tak záha to je proste z tehotenstva, čím vyššie štádium tým horšie 😅🤷♀️ Posledný mesiac som už nevedela v akej polohe spávať aby má netlacilo brucho alebo nepalila záha 🙄... prešlo to až po pôrode, zrazu, ako keby to ani nikdy nebolo ;) ... inak na take zjemnenie mi pomahali mentolové žuvačky alebo cukríky
@beatrice1111 mne zo začiatku stačila žuvačka, potom mlieko a potom už nič nepomáhalo 🤔😃
@helenapx prva bola vlasata, druhy, pri ktorom ma palila zaha uz tyzden pred pozitivnym testom- podla toho som hned vedela, ze som tehotna, mal na hlave paperie 😀
@beatrice1111 rennie ice z lekarne mi pomahalo,niekedy nepomohlo nic.momentalne si davam gaviscon a som v 37tt.uz ani to mi nezabera.skusala som vsetko mozne co mi kto odporucil a nepomohli nic,ked tak iba na chvilku. Babo uz vyse tlaci na zaludok tak uz z toho vraciam.
Gaviscon, Gastrofruit.
Hlavne si nedávaj mlieko, zdá sa to ako dobré riešenie ale v konečnom dôsledku podporuje pri trávení tvorbu kyseliny a skončíš s ešte horším pálením, než s akým si začala.

je to z toho, ze si tehotna 😁 a mne nato nefunguje vobec nic.. na chvilu pomoze soda bikarbona, no len fakt na chvilu 🙈 ..niekomu pomaha horcica, mlieko, detske piskoty, tak vyskusaj mozno budes jedna z tych stastnych, ktorej to zaberie 😁