icon

Panická porucha a pôrod. Ako ste to zvládli?

jablcko1
16. sep 2008

Veľmi rada by som vedela, tie ktoré máte - trpíte panickou poruchou, ako ste zvládali celé tehotenstvo a hlavne pôrod. Zaujíma ma všetko, hlavne ako ste to predýchali a či sa vám to v týchto chvíľach nejak prejavila táto panic. porucha a ako. Upozornili ste na to aj lekárov v nemocnici?!
Rada by som mala už dieťa, ale asi 2 roky mám diagnostikovanú panickú poruchu, mávam problém s dýchanim, búšením srdca a pod. Bojím sa, že nezvládnem tehotenstvo a hlavne pôrod.
Ďakujem veľmi pekne!

Strana
z8
maminka12345
2. máj 2016

Baby je tu niektora z vas co caka babatko a ma panicku poruchu???alebo porodila s tuto diagnozu?

lumebb
2. máj 2016

@maminka12345 napríklad aj ja

maminka12345
2. máj 2016

@lumebb a ako to prezivas mas aj lieky?

lumebb
Autor odpoveď zmazal
hanka1978
7. jún 2017

@maminka12345 aj ja mám panickú poruchu, hneď keď som sa dozvedela že som tehotná stopla som liek.Teraz som v 19 týždni.Ak chceš môžme súkromne popísať. 😉

layla1
8. sep 2018

Dievčatá chodíte tu ešte?? Brala som na panicku poruchu Paroxetin 20 mg ked som zistila ze som tehotná tak som ho vysadila lebo lekárka mi to tak povedala. Povedala mi aj že ak budem mať zlý stav tak si mam dať raz za čas xanax. Nemoze to ubliziť babatku? Som v 18 týždni a za ten čas som zobrala asi 5 tabletiek xanaxu.Co vy nato?

miskachrumka
4. jún 2021

@camilla_1 ako si prosím zvládla tu sekciu s pp?

miskachrumka
1. júl 2021

@camilla_1 prosím mňa to čaká mám veľký strach

miskachrumka
1. júl 2021

Prosím Vás môžem sa dať niečo na uvoľnenie pred sekciou?

gabuska7
24. feb 2023

@miskachrumka ahojky.Ako si ,prosim Ta,zvladla porod s PP?dakujem krasne

miskachrumka
24. feb 2023

@gabuska7 ahoj no na operačnom stole to bol des .. ale už potom dobre. 🙂 Ako ideš rodiť?

gabuska7
24. feb 2023

@miskachrumka mohla by si mi,prosim Ta,napisat do spravy viac o tom?dakujem velmi pekne

Strana
z8