icon

Pichavý pocit v okolí vaječníkov 7tt.

evuska135
14. jan 2020

Doteraz vsetko v poriadku, no vcera som prudko vstala z postele, pichlo ma a od vtedy citim take pichanie v okoli vajecnika, stretla sa s tym niektora? Citila som to celu noc, strasne s bojim co to zase je 🙄 a moj dr dnes nerobi

veronikaszabova
14. jan 2020

@evuska135 ak sa ti nieco nezda, zbehni k lekarovi - k zastupujucemu.

evuska135
autor
14. jan 2020

@veronikaszabova ja som len chcela ci sa s tym niektora nestretla

diaalex
14. jan 2020

@evuska135 skús si dať magnezium či to neprejde 🙂

evuska135
autor
14. jan 2020

@diaalex skusila som no moc to nepomohlo :/ uz som to nejako rozchodila, dufam ze sa to nebude vracat, piatok idem k dr tak uvidim co bude

tinka308
15. jan 2020

@evuska135 ahoj ja som tiez v 7tt a uz 3 dni ma picha,mam pocit ze pravy vajecnik. Niekedy uplne silno pichne, tiez sa obavam. Nebola si u lekara?

evuska135
autor
15. jan 2020

@tinka308 ahoj no zatim som nebola, preslo ma to potom nastastie, piatok uvidim co bude lebo dnes ma nejak fest bolelo v podbrusku neviem ci je to dobre alebo zle

tinka308
15. jan 2020

@evuska135 ja som uz raz potratila tak sa sledujem ako blazniva, tiez mam kadejake bolesti - krize, podbrusko, vajecnik... verim ze tie tvoje budu len normalne priznaky, ale ak by si v piatok zistila nieco o tom pichani, napises mi? Ja idem o tyzden.

evuska135
autor
15. jan 2020

@tinka308 ved toto ze aj ja vsetko sledujem a mam taky strach ked zacnu silnejsie bolesti. Dufam ze bude vsetko ok a ze zasa nebudem smutit 😔 dam vediet keby nieco

zuana_1986
30. jan 2020

Ahojte! Minulý rok som potratila, teraz som v 7tt, trochu som cítila dnes malinku bolesť v podbrušku, ale nemám žiadne špinenie ani krv, 24.1 som bola na kontrole a lekár povedal že je všetko v poriadku. Strašne sa bojím ze sa bude opakovať minulý rok 😢😢