icon

Pichla vás v tehotenstve včela?

foraika
23. júl 2015

Som v 14.tom tyzdni a neviem, ci možem použit fenistil. Vďaka za kazdu odpoved.

edita103088
23. júl 2015

Ahoj,mna pichla včela ked som bola v 8.mesiaci.Ja som to natierala všeličím,aj fenistilom.A máme zdravého už 9mesačneho synčeka 🙂

denkas
23. júl 2015

Ahoj, mňa pichla včela v 4. mesiaci, rovno do brucha, natierala som to fenistilom, malá má 4,5 roka - zdravá, bez problémov od narodenia..

janickacrazy
23. júl 2015

Mna tiež pichla včela do brucha teraz nedávno, nenatierala som si to ničím, lebo ma to nejako veľmi ani nebolelo a ani som nič nemala po ruke. Podľa mna to ublížiť nemože, ved je to len malá včelka. 🙂

seahorse27
23. júl 2015

Pokial nemas alergiu, tak sa nic babu nestane. Mna dostipali vcely aj osy v oboch tehotenstvách a nic sa nestalo, davala som si na to fenistil gel a proti opuchu octanovy krem,

0silvia0
23. júl 2015

Bojíš sa použiť fenistil? Na internete nájdeš aj príbalový leták, ak ho nemáš doma:
http://www.liekinfo.sk/liek-fenistil-gel-der-1x...
ktorý jasne hovorí, či sa smie použiť fenistil v tehotenstve 😉

nair
23. júl 2015

Keď nemám po ruke fenistil, použijem obklad z obyčajného kuchynského octu, mne to vždy pomôže..

tatinka
24. júl 2015

dobre je na akekolvek ustipnutie pouzit kruzok cibule, normalne si to dat na to miesto a nechat to tam cely den, funguje to ( len na sutipnutie ovadom to nezabera), na ustipnutie vcelou alebo osou je celkom dobre ucinna aj taka babska rada a priroda - postipnute miesto hned natriet obycajnou hlinou a trosku to tak jemne vmasirovat , pomaha to aj ludom co maju alergiu na tieto stipance ale teda treba to urobit hned po ustipnuti

bibi1402
9. sep 2018

Poradte prosim.... dnes som stupila do osieho hniezda v zemi bodlo ma 10 ôs do nôh. Som v 21tt nemoze sa babatku nic stat?