Placenta margitalis v 27. týždni
Ahojte bola mi diagnostikovana placenta margitalis s naliehanim 10 mm a medzi placentou a brankou 1 cm hematom v 27 tyzdni. Ma niekto s tym skusenosti?
@kiki68 bola som aj s krvacanim v nemocnici po prijati do nemocnice prestalo. Po styroch dnoch som sa vypytala domov. Mam nariadeny priany kludovy rezim ale niak sa v nom presne nevyznam co mozem a co nie. Mam doma este dvojrocnu dcerku. Mozem ist napr autom do obchodu sa prejst a nic neniest alebo len cele dni lezat a lezat a ani sa nepohnut?
V tomto tyzdni uz urcite mozes ist trosku a nic neniest. Ako nemyslim, ze by si na tom bola tak zle, ale neviem co presne odporucili. Lebo v tomto smere vidim velmi odlisne postup gyn na sk a napriklad tu v at. Tu u mna mi odporucil normalne sa ist prejst, len nie velmi dlho a nic tazke nedvihat. Proste setrit sa

To sa moze este vytiahnut. Ani to neries , len sa nenamahaj a nesed v tureckom sede. To je nevhodne, nakolko treba tu placentu nechat spravne sa vytiahnut este tieto tyzdne. Ked sa do 32tt nevytiahne, tak potom daju Termin na cisarak