icon

Placenta vpredu v 31. týždni

mirkanb777
Včera o 13:58

Ahojte. Chcem sa opýtať báb, ktoré tiež mali placentu vpredu. Ako ste cítili pohyby? Som 31tt a stále mi to príde také jemne na bruchu, keď som v pohybe ani ich necitim, iba keď ležím/sedím dlhšie, resp.na boku. Mali ste to aj vy tak? Skôr cítim tlaky na močový mechúr než na bruchu kopance

jaskolka
Včera o 14:19

@mirkanb777 ja som mala pri oboch deťoch placentu vpredu, normálne som cítila pohyby,je pravda,že v ľahu a pokoji boli výraznejšie,ale určite som ich cítila aj v pohybe.

anonym_3388ab
Včera o 14:42

@mirkanb777 tiez som mala placentu vpredu, pohyby boli take slabucke, niekedy okolo 21-22 tyzdna zacalai, potom obcas silnejsie a cim som bola blizsie k porodu uz len spodok ma bolel, pohyby slabsie.

domka222
Včera o 15:23

Ja som pri placente vpredu ako prvorodička cítila pohyby dokonca už v 15tt a celé tehotenstvo normálne.

svetlonos
Včera o 15:55

@mirkanb777
prve tehu som nemala s cim porovnavat, tiez som citila uz snad od 12 tt. Maly bol cele tehu skor pokojnejsie babo.
Druhy syn bol superhyperaktivny, to sa mi brucho vlnolo a videla som ruku nohu, no hotovy elien 😄. Oba razy placenta vzadu. Tretie tehu placenta v oredu a vrlmi jembe som citila a teda dost neskoto ten prvy pohyb snad az okolo 20 tt. Vsetko bolo v najlepsom poriadku.

anonym_e547dd
Včera o 16:32

@mirkanb777 Pri prvej dcerke som mala placentu vpredu a take slabe pohyby som citila, jemnucke. Pri druhej dcerke som mala vzadu a to boli riadne detonacie co ta davala, castokrat to az neprijemne bolo.

nikushka8
Včera o 16:50

Pri oboch som mala placentu vpredu. Kym druha bola pokojna, prvu som si uzila. Pohyby som citila uz od 17tt a kedze bola vacsinu tehotenstva priecne, vkuse ma kopala do rebier az kym sa v cca 30tt neotocila hlavou dole. To som citila akoby skrabkanie dole v krcku a po rebrach mi prechadzala patou 😂

kiki68
Včera o 18:15

@mirkanb777 ano, hlavne u syna, stale som zvazovala co s tym, ci to dieta zije, dcera bola tiez takto, ale ju som viac citila. Ona robila velke pohyby a tahala pupocnik. Ale nejake kopance do Revier nikdy, to je take velmi tlmene vsetko. Ja ked som uz bola zufala, tak som zapla priamociaru pilku ( prerabali sme ) a to sa syn zacal hybat tak, ze som vedela, ze zije 🙈😂

anonym_2fa27e
Včera o 19:42

@mirkanb777 pobyhy som cítila jemnejšie, boli chvíle kedy boli silné ale väčšinou jemnejšie. Taktiež ak začali kontrakcie tak som mala výraznú bolesť krížov a nie bruško, predpokladám že kvôli placente v predu som cítila kontrakcie na krížoch