Placenta vpredu v 31. týždni
Ahojte. Chcem sa opýtať báb, ktoré tiež mali placentu vpredu. Ako ste cítili pohyby? Som 31tt a stále mi to príde také jemne na bruchu, keď som v pohybe ani ich necitim, iba keď ležím/sedím dlhšie, resp.na boku. Mali ste to aj vy tak? Skôr cítim tlaky na močový mechúr než na bruchu kopance
@mirkanb777 tiez som mala placentu vpredu, pohyby boli take slabucke, niekedy okolo 21-22 tyzdna zacalai, potom obcas silnejsie a cim som bola blizsie k porodu uz len spodok ma bolel, pohyby slabsie.
Ja som pri placente vpredu ako prvorodička cítila pohyby dokonca už v 15tt a celé tehotenstvo normálne.
@mirkanb777
prve tehu som nemala s cim porovnavat, tiez som citila uz snad od 12 tt. Maly bol cele tehu skor pokojnejsie babo.
Druhy syn bol superhyperaktivny, to sa mi brucho vlnolo a videla som ruku nohu, no hotovy elien 😄. Oba razy placenta vzadu. Tretie tehu placenta v oredu a vrlmi jembe som citila a teda dost neskoto ten prvy pohyb snad az okolo 20 tt. Vsetko bolo v najlepsom poriadku.
@mirkanb777 Pri prvej dcerke som mala placentu vpredu a take slabe pohyby som citila, jemnucke. Pri druhej dcerke som mala vzadu a to boli riadne detonacie co ta davala, castokrat to az neprijemne bolo.
Pri oboch som mala placentu vpredu. Kym druha bola pokojna, prvu som si uzila. Pohyby som citila uz od 17tt a kedze bola vacsinu tehotenstva priecne, vkuse ma kopala do rebier az kym sa v cca 30tt neotocila hlavou dole. To som citila akoby skrabkanie dole v krcku a po rebrach mi prechadzala patou 😂
@mirkanb777 ano, hlavne u syna, stale som zvazovala co s tym, ci to dieta zije, dcera bola tiez takto, ale ju som viac citila. Ona robila velke pohyby a tahala pupocnik. Ale nejake kopance do Revier nikdy, to je take velmi tlmene vsetko. Ja ked som uz bola zufala, tak som zapla priamociaru pilku ( prerabali sme ) a to sa syn zacal hybat tak, ze som vedela, ze zije 🙈😂
@mirkanb777 pobyhy som cítila jemnejšie, boli chvíle kedy boli silné ale väčšinou jemnejšie. Taktiež ak začali kontrakcie tak som mala výraznú bolesť krížov a nie bruško, predpokladám že kvôli placente v predu som cítila kontrakcie na krížoch

@mirkanb777 ja som mala pri oboch deťoch placentu vpredu, normálne som cítila pohyby,je pravda,že v ľahu a pokoji boli výraznejšie,ale určite som ich cítila aj v pohybe.