icon

Pleseň na jazyku?

shawlin
23. júl 2023

Baby s tymto asi uz len lekar pomoze nie? 😐 som v 6.mesiaci tehotenstva a take cudo mam na jazyku ze uz ma aj boli ... mate s tymto skusenost?

majamat
•
23. júl 2023

to mozu byt bezne mapy na jazyku, nie pliesen. bezne to mavam.

povlaky na jazyku byvaju, odzrkadluju stav organizmu aj to co jeme a aj aka je nasa ustna hygiena.

1gramofon
•
23. júl 2023

A kvasinky? To by asi nerobilo mapy, neviem, ale nezačala si brat nejaké lieky? Mne sa to tak stalo

kittykat22
•
Autor odpoveď zmazal
•
laura164
•
23. júl 2023

Candida

kacena4
•
23. júl 2023

curasept vyplach je super na toto, robí sa mi bezne po liekoch ak to teda nemas az v hrdle inak dr.

aiana24
•
23. júl 2023

Skus vyplachovat niekolkokrat denne po jedle s dezinfekcnym roztokom (z lekarne, alebo si urob sama, nejaku sodu bikarbonu, alebo nieco podobne). Moze to hovorit o oslabenej imunite.

shawlin
autor
•
24. júl 2023

@aiana24 sla som nakoniec na.odbery a vytery tak uvidime

shawlin
autor
•
28. júl 2023

@kittykat22 nakonoec ze anemiu mam a z toho to asi je lebo vyter nic neukazal

shawlin
autor
•
28. júl 2023

@majamat zistilo sa ze mam anemiu tak asi pre to

majamat
•
28. júl 2023

@shawlin to nie je z tohpm, anemia s tym enusvisi. ja to mavam tiez a ja mam opak anemi - vysoke hodnoty.

shawlin
autor
•
28. júl 2023

@majamat no poobede mi volala doktorka ze.prisiel vysledok z vyteru hrdla.a vysiel bacil hemofil masivne takze.atb mi predpisala

majamat
•
28. júl 2023

@shawlin povlak je ale skor druhotny, povlaky byvaju v ustach bezne a mozu byt pri infekciach, n nie je to vyslovene infekcia jazya,a le skor hrdla.