Pobolievanie pod pravým prsníkom v 24. týždni
Ahojte , ichcem sa spýtať , uz pár dni ma pobolieva pod pravím prsníkom , take pychanie alebo ako to mám nazvať , neviete z čoho to môže byt ? ☹ ďakujem som v 24 tt
tramtaráááá vitaj v tehu-žlčnikovom klube 😀 😀 😀 Žiadne ťažké jedlá, žiadne údené, tuky, pikantné, horúce... Radšej často a pomenej. Je to v tehu dosť časté, takže žiadny strach, uistiť sa k lekárovy treba určite 🙂 Bez diety je riziko predčasného porodu, koli bolestiam ktoré ho vyvolajú ( tak mi bolo povedané 🙂 )
aj mna tam pobolieva..ale nie vzdy..len obcas. podla mna to bude bud zlcnik, alebo babo tlaci na organy...ja som to zatial este s doktorkou neriesila, kedze to pichanie mam tak max. 1-2x za tyzden a vzdy len na chvilku, potom to vacsinou prejde. Najcastejsie som si vsimla ze to mam po jedle (nie vzdy) a pri sedeni..ked si lahnem, tak ma to prejde.
@mollyslips ja som si vsimla ze to mam vacsinou ked sa vela najem, alebo ked zjem prilis slane..tak to fakt asi bude ten zlcnik! minule som napr. z chuti zjedla oriesky solene a potom ma tam taaak pichalo cely vecer..no nikdy viac oriesky! 😀
@pragmaticka No ja som s takým dietovým odhodlaním nastúpila na žlčníkovu dietu, že aspoň do konca toľko nepriberiem 😀 a tak rýchlo ma to opustilo 😀 😀 Ono keď to pichá dlho...časom to až znecitlivie 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@zuzuk22 najrozumnejšie by asi bolo ísť k lekárovi, hlavne keď čakáš bábo 😉