icon

Pocit na zvracanie od 28. týždňa

barca2303
6. jan 2014

asi priblizne od 28tt mavam pocit na zvracanie,ked dlhsie stojim, 😕 alebo mi staci prejst len par kilometrov v aute... myslite ze to je normalne??? ma niekto podny problem ☹

digysa
6. jan 2014

@barca2303 🙂 🙂 🙂 To sa pytas ako vazne? Ty si nepocula o pocite zvracania pocas tehotenstva? Hmmm...ja som vracala od 6-eho tyzdna do 7-meho mesiaca..... A ked som mala prazdny zaludok, tak som vracala taku nejaku zltu tekutinu, ktora mi vychadzala zo zaludka....

Myslim, ze si uplne OK....tvoj problem sa vola "28-my tyzden tehotenstva" 😎

barca2303
autor
6. jan 2014

@digysa
ja som pocula ze to byva len n zaciatku tehu... ale mne to zacalo az teraz tak my to bolo divne 😕

digysa
6. jan 2014

@barca2303 Vobec nie.....tehotenske nevolnosti prichadzaju kedykolvek. Niekto ich nema vobec, niekto ich ma na zaciatku, niekto ich ma velmi silne (ako ja...mna chceli napojit na umelu vyzivu, mne nic v zaludku nezostalo) a niekto ich ma iba par mesiacov.
Niekedy sa ti aj hlava moze zatocit....mne sa to stavalo dost casto. Ak chodis pravidelne na kontroly a baby rastiea vyvija sa, tak je vsetko v poriadku.

barnica
6. jan 2014

Ja som ich mala počas celého tehotenstva ešte aj keď ma brali z predýcharne mi prišlo zle... Pomáhali mi viac menej čípky Torecan 🙂

barca2303
autor
6. jan 2014

@digysa
🙂 tak to som rada...

afrika
7. jan 2014

@barca2303 som v 17 tt a zvraciam ešte stále.. občas si už bez toho neviem predstaviť ani deň.. takže môžeš byť kľudná, je to ževraj normálne 😉 😉