Pocit tepla - závrate v 35. týždni
Ahojte baby momentálne som mala ísť k dr budúci týždeň na poradňu po dvoch týždňoch lenže to odložila vraj tam nemá sestričku tak mám prísť po 2.3 no bavili sme sa o pôrode už na 11.3. Keďže buďme rodiť cisárskym.... no ale k veci...mávam dosť často pocit silnej únavy po spraveni doslova ničoho možno raňajok a som totálne slabá... niekedy mám pocit ako keby z vnútra horím zacne sa mi točiť hlava až mám rozmazane videnie musím sa rýchlo ovlažiť studenou vodou mám zároveň tlak na hrudi.... po nejakej chvíli to prejde .... som astmatička keď cítim stiahnuté pľúca dávam si inhalator ale snažím sa čo najmenej nechcem užívať žiadne lieky navyše .... neviem či jej mám zavolať znova... bojím sa že som chudokrvna pretože naposledy čo mi robili testy na som mala hodnotu 118 a od 120 vraj už liečia ... povedala že ešte urobia testy o tieto dva týždne čo som tam mala ísť ....preto si nechcem nic domýšľať ale čo som čítala tak závrate,slabosť sú aj pri chudokrvnosti a samozrejme sa bojím o babatko v prvom rade ....mam doma 3 a pól ročnú dcérku som s ňou sama bojím sa že náhodou odpadnem a čo ona ... hrozné je že sa jej nemôžem venovať na 100 % pokial sa mi dá a moj otec a nou chodi von keď sa mu dá ... čo mám robiť beriem guajacuran a magnerot ...
@vanesnicol práveže teraz je to ťažko s tými pohotovostami a mám skúsenosť, že tehotných sa boja doslova na tých pohotovostiach a čakať tam zase niekoľko hodín nemienim keďže je Corona plus by mi nemal kto ostať pri dcérke keďže priateľ ešte nieje zo zahraničia doma... zajtra asi zavolam dr že sa necítim dobre a zhoršuje sa to mám to častejšie než inokedy ...a bohužiaľ nepredpisala mi železo ale asi si ho aj sama pôjdem kúpiť nebudem čakať na ňu veď to mi neublíži 🙂 a strach o babatko mám veľký keďže pri prvej dcérke som nemala toľko toho za 9 mesiacov ako pri tomto drobcovi ... ďakujem
@vanesnicol ahoj no vraj mám vydržať o tie dva týždne lebo ona tam nemá sestričku takze až budúci týždeň idem k nej a asi hneď aj pondelok...že veď Su to hormóny to teplo závrate vraj sú tiež normálne keďže mám nižší tlak ... no a s tým dýchaním vraj som astmatička a dieťa viac tlači na pľúca takze takto mi to všetko odvovodnila 🤷🏽♀️
@daniella54 no tak to sa mi nezdá... No uvidíš keď tam pôjdeš. Prajem veľa šťastia. Uz nech ti ubehnu rychlo tie týždne do pôrodu aby si mala už maličké pri sebe 🙂 držím prsty 😍
@vanesnicol jej ďakujem si veľmi zlata 🙂 no pondelok má čaká posledná poradňa a cez týždeň rodim cisárskym už sa veľmi teším lebo nevladzem nic 😂

@daniella54 ahoj. Dr. Ti nepredpisala železo? Ja som ho brala až do pôrodu. A aj po ňom pretože som bola churokrvna. A čo sa týka tych navalov. Sla by som pri nich na pohotovosť tam ti spravia celkove vyšetrenie. Keď už aspoň budeš kludnejsia že je maličké v poriadku.