Pocity po serkláži

vanny12345
22. mar 2017

Ajojteee maminky,tehulky. Chcem sa spytat,má tu niektora sluusenosti so serklážou? Mne bola robená včera,tak lezim v nemocke samozrejme,v utorok ma pozrie primár.. Chcem sa len spytat,ci ste po zaakroku mali výtoky a tak,či je to bezne? Samozrejme ja som sa pýtala,a ze je to v poriadku nakolko sa zasahovalo do krčka. Tak od vcera teplee magnezium tri krat denne,vcera lezala cely den,aj dnes este,no a zajtra uz pojdem trosku za navstevou. Neboli ma nic ani brusko netvrdne. Len ten vytok no. Dakujeeem za skusenosti,majte saa

jankaviel
22. mar 2017

Ahoj. Mne bola robena taktiez, kedze dcerka chcela ist von velmi skoro. To co pises je v poriadku. Odstranili mi ju v 38. tyzdni a malicka sa rozhodla ze ostane nakoniec v brusku do 42. tyzdna. Po zakroku som sa setrila, kludovy rezim az do 8. mesiaca a potom som uz chodila trochu na prechadzky. Tiez magnezium tabletky 3x2 denne. Ten vytok som mala velmi slaby a myslim ze iba v den zakroku. Neboj sa. Zvladnete to, aj ty aj dietatko. Vsetko dobre.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre