icon

Podanie adrenalínu bábätku v 38. týždni tehotenstva - skúsenosti

elizabetkamelissa
5. jún 2023

Čaute baby mam kamošku kt. Je v 38 týždni tehotenstva ...bojíme sa o bábätko ..včera musela utekat na pohotvost lebo mala silne bolesti a tm zistili ze bábätku bije polamy srdiečko...podali mu adrenalín ...teraz ju púšťajú domov s tym zea chodiť 2x do týždňa na pasy ci su ozvy srdiecka v poriadku ..ma s tým niektorá z vas skúsenosť?

aknamorka22
5. jún 2023

Ked ju púšťajú domov, musela mať dobré vysledky z pásov. Mala som to tak isto v 37tt. Celý deň som potom chodila na monitor až dovtedy pokiaľ nebol v poriadku. Uz mi aj brali krv a pripravovali ma na akútny cisársky ale našťastie sa to ustalilo. Rodila som prirodzene v 41tt. Chodila som 2x do týždňa na monitor.

aknamorka22
5. jún 2023

Nech si ona sama sleduje pohyby dieťaťa a ak sa jej niečo nebude zdať, nech ide na pohotovosť.

elizabetkamelissa
autor
5. jún 2023

@aknamorka22 Dakujem ukludnila si nas

aknamorka22
5. jún 2023

@elizabetkamelissa ja som bola už potom do pôrodu z toho v strese. Uz som sa len modlila aby som porodila a mala pokoj. Raz som sa aj prehnala na pohotovosť lebo sa mi to nezdalo. Dieťa uz bolo nízko a slabo som cítila pohyby. Keď sa mi zdalo, ze sa dlho nehýbe, dala som si hroznový cukor alebo niečo sladké a väčšinou si pokopkal, aby som vedela, ze je okay 🙂

floki1994
5. jún 2023

@elizabetkamelissa fuha toto sa az tazko cita a nie to preziva...mna by sa asi v tej nemocke nezbavili a vydupala by som si hospitalizaciu a sledovanie 🙈 drzim moc palce

kiki68
6. jún 2023

Ja by som si vydupala porod asi, ja neviem, v38tt to nema zmysel tahat dalej o dva tyzdne. Asi by som rovno na nich tlacila, ze proste chcem mat dieta vonku. Ja som mala pasy rozne. Takze ja by som asi od nervov porodila. Drzim palce