Podviazanie bruška v tehotenstve. Je to nebezpečné?
ahojte nenasla som nikde odpoved tak haadam najdem nejaku babenku ktora ma taky problem ako ja.Som v 16 tyzdni a pani doktorka povedala ze mam miminko moc nizko,vraj by uz malo byt vyssie .... tak som bola u jednej pani liecitelky,ta mi brusko slabucko pomasirovala a babo dala vraj na spravne miesto....ale bude ma musiet podvezovat :( tak od utorka uz budem chodit podviazana.Mate niekto taky problem? Nejako zle sa mi aj kraca ... idem len na chvilku peso niekam a tak ma boli-taha brucho..neviem ci ked sa koza natahuje je to tak citit...alebo je to preto ze ho mam tak dolu.Dost sa bojim ze o malicke pridem :( nieje to podviazanie nebezpecne? dakujem
no ja by som bez konzultacie lekarky taketo nic nerobila zbytocne riskovat ze sa stane dietatku daco....
no praveze ta liecitelka je dost znama ... sem tam ju vidim aj v telke ... teda co som aj pocula tak kazdemu pomohla.
no ja neviem..aj ked je znama a nemusi to byt ziadna sarlatanka alebo co,tak by som sa pre istotu poradila s lekarkou-za to nic nedas...a predsalen tu ide hlavne o babo,takze by som bola zvlast opatrna 😉
@dadika1114 a ako by to podvazovanie vyzeralo?? 😕 neviem si to teda vobec predstavit 😅
Dadika ja som mala v minulom tehu babatko moc nizko.. pomohol kludovy rezima neskor som mala sikmo postel, aby tolko nenaliehalo na krcok.. narodilo sa trosku skorej v 37+2 a to som normalny rezim zacala na konci 36tt..tak asi to dost pomohlo.podviazaniu by som sa bala..ci sa nahodou nenarusi prekrvenie placenty alebo cis a nieco nepriskripne, co nema..i ked netusim, ako take podviazanie vyzera..ale isto by som si na to dala pozor..ono ak to tak pomaha, isto budu vediet o tom aj daco v nemocnici alebo u dr;..tak poradenie sa je asi len vhodne.... drzim vam palce, nech je vsetko vporiadku a ty si tehulkovanie co najviac uzivas..
dakujem babenky ... inak ani ja neviem ako to vyzera ale aj sestra co ma koleginu bola podviazana a este aj lezala v nemocnici od 5 mesiaca chuuda ... no to sa dava na brucho plienka a zaviaze sa z 3 metrovou stuhou alebo tak nejak
fuuuha..no ak budes vediet blizsie, Dadika, prosim napis sem, nech vieme..a hadam bude u vas vsetko vporiadku a nebudes musiet cele tehu lezat..

@dadika1114 Nepodväzovala by som nič bez konzultácie s lekárkou... A keby som bola na Tvojom mieste, tak proste celé dni ležím s vyvýšenou panvou a nohami... Tak sa kedysi riešili takéto problémy.. Či sa to tak robí aj teraz, to netuším..