Pokazený žalúdok a hnačky v tehotenstve

sloto
24. máj 2012

ahojte už 3. deň mi nie je dobre, rep. noci sú zlé. cez deň mi nič nie je, ale v noci sa mi začnú krútiť črevá, je mi zle, preháňa ma.... neviem mám ísť k doktorke, alebo čo?

veselavrba
24. máj 2012

Ahoj mozes mat nejaky virus,Ja som to mala tiez ale len den a pol ale poviem ti nic dobre.Ja som to mala ale cely den.Bola som s tym u doktorky a povedala mi ze je to nejaky virus,ktory mozes mat aj v tehotenstve.Povedala mi aby som jedla suchy chleba,suchare,pila vela tekutin a potom to preslo aj same,nemohla mi dat ziane tabletky kedze som bola v druhom mesiaci.Ale prejde to neboj,treba vela oddychovat a spat hlavne.Neboj bude to dobre,ale urcite by som zasla za doktorom svoim,zato nic nedas bois sa v tehotenstve co je normalne,takze si bud zavolaj dokymu alebo bez za nim.Daj potom vediet ako si dopadla,drzim palce🙂

nadulka88
24. máj 2012

@sloto ahoj, tiez som mala nieco podobne, bola som zhruba v tyzdni ako si ty.. mala som hnacky, krce v bruchu, vracala som.. ked mi to neprechadzalo a trvalo to 12 hodin, isla som na pohotovost.. bohuzial na normalnu, nie na gynekologiu 😖 pichli mi tam torecan... nieze by mi to pomohlo ale o dalsie 4 hodiny uz to zacalo ustupovat.. druhy den som hned isla za gynekologom, ten ma vystril a vsetko bolo v poriadku.. spravil mi aj ultrazvuk lebo som malu vobec necitila, chudatko, musela byt z toho strasne vystresovana.. Nastastie ona bola v poriadku.. Dalsie 2 dni som len lezala, pila cierny caj a suchare..potom to preslo.
Takze ti radim, pokial mas aj krcce, chod za gynekologom, oni predsa teraz najlepsie vedia co ti dat od bolesti.. 😉 drzim palce 😉

sloto
autor
24. máj 2012

ja už rozmýšlam, či nemám nejaký úpal alebo čo, bola som teraz 3 dni s malou dosť intenzívne vonku, bolo hrozne teplo, slnko.... ak by som mala, čo pomáha vtedy?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre