Pomohla vám počas tehotenstva injekcia Ovitrelle alebo Progestanelle?
Ahojte prosím Vás pomohol niekomu k tehotenstvu injekcia ovitralle a progestanelle ? Beriem to 3 mesiac a zatiaľ bez výsledku. Podla vyšetrení sme obaja zdraví. Ďakujem
@dilino nie
Mám kamarátku nedarilo sa jej otehotnieť 8 rokov ona aj manžel zdravy nič im nebolo vyšetrenia od vymyslu sveta všetko dobre nič chybne. A potom som jej vravela či to nemôže byť v tom že hryzie nechty a ona že nie a nakoniec jej liečiteľka naozaj potvrdila že preto nemôže mať deti že okusava nechty že z okusavania čo všetko chyta a potom si dáva ruky do úst že je nejaký bacil ktorý sa zanaša do tela a sada na ženske orgány akonáhle nechty prestala kusať do pol roka zostala tehotna.Najprv si niekto bude myslieť že je to vtip ale je to tak.Samozrejme ak nieje chyba niekde inde že jeden z partnerov je chorý alebo neplodný.Držim veľmi s celého❤🙏
@dilino ďakujem za radu podľa lekárov sme zdraví nechty si neokusujeme ani jeden. Ale ďakujem 😊
Koľko sa vám nedari.Držim veľmi palce nech vám to vyjde
@dilino okusavac nechtov musí byť veľmi nervózny človek a nervózne podvedomie k otehotnením neprospieva
Autorka.3 mesiace je máličko.treba vydržať.uzivat si život a netlačia na pílu...kamoška bola na Tom podobné zdraví a nič..kým neprestala robiť nočné smeny.potom otehotnela skoro hneď
2x, nepomohol.. Isla som uz do car
@dilino no nedari sa nám 2-3 roky už chodíme do car tam vajíčka krásne slizica ukážkova všetko v poriadku a nič 🤷♀️

a neobhryzaš si nechty.