icon

Poraďte kvalitný odšťavovač

doriss_po
7. sep 2017
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.

Ahojte, zo zdravotných dôvodov mi lekárka zdelila, že sa musím diétne stravovať , preto hľadám rôzne alternatívy stravy, jednou z nich by boli šťavy z ovocia a zeleniny, môžete mi preto poradiť nejaký kvalitný odšťavovač?

julinka29
7. sep 2017
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

http://www.orava.eu/produkty/kuchynske-spotrebice/odstavovace/item/986-odstavovac-os-111 Tento od Oravy máme my. Má veľmi výkonný motor a zaručí tak dokonalú separáciu šťavy od zvyškov ovocia, či zeleniny. čo najviac oceňujem ja je, že má extra veľký plniai otvor a je tak vhodný aj na odšťavovanie celého ovocia bez potreby predkrájania.

zabka788
7. sep 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@doriss_po Určite si radšej obstaraj stroj ako kupovať v obchode, dnes veľmi populárne, štavy, ktoré sú plné chémie a konzervantov.. hádam vyberieš správny;)

osky
7. sep 2017

Vsetci ktori prispeli su nedoveryhodny ????
Ja ti poradim stranku
www.vitarian.sk
Tam su aj odporucania na kvalitne odstavovace susicky ci mixery

lilu7
7. sep 2017

Jeemine🤣🙈dufam ze mna neodstrania😃tiez som chcela nieco kvalitne nech mi nespravi viac odpadu ako stavy.rychlo sa sklada a lahko sa umyva. Citala som aj testy a kupila si catller bol sice drahsi ale je to investicia do seba do zdravia a deti to bavi so mnou krajat ovocie a zeleninu a odatavovat😉

ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
enka81
14. nov 2018

ja mám catler a som spokojná

miska569
Odpoveď bola odstránená
katka3213
Odpoveď bola odstránená
sunset65
Odpoveď bola odstránená
sunset65
Odpoveď bola odstránená
maruska3210
3. nov 2022

z kvalitnych je aj hurom, snekovy, my mame konkretne Hurom H310, hlavne pre nas islo aj o velkost, kedze mame malu kuchynu, tento model je mensi

karima512
31. jan 2023

kuvings konkretne REVO830, ma uz aj predkrajanie surovin, a da sa na nom aj maslo a mlieko robit

emilia353
11. nov 2025

snekovy hurom h 70 ft, drt uplne sucha je, aj tvrdu zeleninu a mrazene veci dava uplne na jemnucko