icon

Pozitívny Triple test na rázštep chrbtice u bábätka

alexxiyy
26. apr 2022

Ahojte, chcem sa spýtať, vyšiel tiež niekomu pozitívne test v 16tt na rázštep chrbtice u bábätka. Nám vyšiel 1:5 pozitívne :( ani neviete čo prežívam, ako veľmi sa bojím. Hneď v deň, ako mi volala pani doktorka s výsledkami, ma zavolala na ultrazvuk a ubezpečila ma, že rázštep by bol vidieť na utz. V ten istý deň ma ešte urgentne zobral aj pán doktor Čunderlík v BA, taktiež nič nevidel. Iba si všimol, že placenta mi odstupuje od bránky, ale to by sa vraj malo ešte časom upraviť. teraz som v takmer 18tt. Ešte čakáme na vyjadrenie genetika. Veľmi sa bojíme. Čo mohlo tie testy prípadne takto skresliť ? Máte tiež s týmto skúsenosti ?
Ďakujem krásne za každú odpoveď

Strana
z2
anastazia93
25. nov 2023

@makodob tak ja mám asi celkom dobre vypočítaný termín len mi to robili neskôr a na 3D usg a kombinovanom teste bol tiež všetko ok. A ozaj čo čítam tak tento test je katatstofa...
Tak držím palce nech to je tiež všetko ok 🙂

anastazia93
1. dec 2023

Tak ja len píšem že morfologicky mi dopadol dobre, bez razstepu bez DS. 🙂 🎉
Horšie som mala na Tom placentu tak preto mi to asi skreslilo vysledky

lienka875
17. dec 2023

@makodob ahoj, nechodím tu už takmer vôbec, preto odpisujem s odstupom času. Mame krásneho zdravého chlapčeka, ktorý má už 19 mesiacov, je zdravý ako buk ☺️ beha, keca, zbožňuje tancovať ☺️

makodob
17. dec 2023

@lienka875 ďakujem, že si napísala, za tvoje povzbudenie a veľmi sa teším, že váš synček je úplne zdravý a že vám robí radosť 😊❤️

Strana
z2