Práca v tehotenstve ako čašníčka a nevoľnosti. Čo pomáha?

kmh1010
16. mar 2016

Ahojte, dúfam že tu nájdem niekoho kto mi poradí a bol v podobnej situácií ako ja ? 🙂 som v 9 týždni a trápia ma ranné nevoľnosti ale hlavne v práci. Keď ráno prídem do práce a cítim mix zápachov z kuchyne hneď mi zostane nevoľno a cez kuchyňu prechádzam celý deň s obavami ze tam skolabujem, občas aj zvraciam. 😖 Nemáte nejakú vlastnú skúsenosť, ako to zvládať? Ďakujem za každú radu 😒 Na PN ešte nechcem ísť.

mimka161
16. mar 2016

Mne pomáhala na nevoľnosti jedine pepsi nič iné 🙂

misel0806
17. mar 2016

Mne to iste coca cola,pepsi. Vlastne som to pila skoro cez cele tehu a vsetko bolo v pohode..😁😁

cica120
17. mar 2016

Mne v lekarni dala take prasky rozpustne vo vode ze tam su niake mineeraly a ze to by malo pomoct.potom maam este magnezium ale to mi nepomaha vobec

lusyke
17. mar 2016

@kmh1010 Pracovala som istý čas v kaviarni. Kolegyňa otehotnela a musela skončiť prakticky hneď lebo sa jej robilo zle z tých pachov a z dymu. Možno ti to v štvrtom mesiaci prejde..možno nie a aj tak budeš musieť skončiť. Ja som v tehotenstve nemohla ani cítiť masť rybylku...bolo mi z nej na zvracanie celé tehotenstvo.

slniecko1270
17. mar 2016

Ahoj mne pomohla Coca-Cola a mentolove cukríky

danusskaaa
17. mar 2016

Tiež Cola zabrala... Bohužiaľ v 15týždni som musela s prácou čašníčky skončiť. Začala som krvacat, keďže byť stále na nohách, prekladať veci (aj ťažšie), či byt v priestore kde sa fajčí nie je to najlepšie pri tehotenstve. Držím palce!!!

tana85
17. mar 2016

Kolove napoje?? Okrem toho, ze su plne cukru, obsahuju kofein a kyselinu fosforecnu, ktora obera telo o vapnik. Vobec nie je vhodne to pit denne

kmh1010
autor
17. mar 2016

Ďakujem žienky za rady. Tu colu som skúsila aj keď to nieje najzdravšie ale nepomohlo 😒
@danusskaaa A ako to dopadlo? Vsetko v poriadku? Lebo v takom prostredí kde sa fajčí byť každý deň je strašné :( Ja mam našťastie dobrú kolegyňu ktorá robí tie horšie práce za mňa ( prenášanie stolov, bedničiek a tak) 🙂

danusskaaa
18. mar 2016

Tak dopadlo to fajn, už mám 4 ročnú dcéru 😉 ja som tiež "len obsluhovala" (väčšinou) ale aj to bola veľká záťaž. Telo to nezvladalo! Ale na druhej strane po psychickej stránke to bolo super, stále s ľuďmi. Doma to už bolo onicom, na zblaznenie od nudy! Kým sa ti dá a zvládas to, rob! Ak to nepôjde tak potom až na PN.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre