Práceneschopnosť v tehotenstve
Ahojte som na pn v tehotenstve ... mam vychádzky od 10:00-12:00 a potom15:00-17:00 chcem sa spytat ci je tu niekto taky co to ma tak isto , a ci u vas uz bola kontrola 🙂 lebo o mne este vobec nic :/ a myslite ze chodia nakontrolu aj po 17:00? 😬Dakujem vam za odpovede 😇
Ahoj ja som mala tie poobednajšie vychádzky od 14:00-16:00 a za celé tehotenstvo mi neprišla kontrola, na pn som bola od 4. mesiaca.
Ahoj,ja som bola na rizikovom takmer od začiatku, vychadzky od 10-12 a 14-16,mne kontrola prisla v jeden piatok okolo 12:30,ale to som bola akurat v nemocnici.... Volali mi na mobil ze su pod domom...
ja som sa pocas tehu a zaroven pn stahovala a vo vychadzkach sa to jednoducho nedalo vsetko vybavit, tak som sa pytala priamo na socialke, ze ako je to s kontrolami a povedali mi, ze to zavisi aj od diagnozy preco je zena pn. Ja som musela byt hospitalizovana a potom uz rizikove tehu s dvojickami, mali papiere priamo z nemocnice, tak mi povedali ze mne kontrola urcite nehrozi. A ani nebola.
@monka239 Presne ako ja 🙂 Trvalý pobyt vtedy ešte iný ako adresa kde som sa zdržovala na pn🙂
Dakujem baby 🙂 ja sa len tak informatívne pytam 🙂 inak sedim poctivo doma tak by uz mohli aj prist 😀
Ja som tiez este nebola na pn takto tak tiez neviem .. o tom. Ze aj volaju som nepočula este ( ale je to dobre ak aj volaju) iba viem ze do schránky davaju papier ze boli tu
Ja nemám ani menovku na zvonceku,tiež som trpla či z toho nebude zle,ale chvalabohu kontrola nebola.
Ja som marodovala od tretieho mesiaca lebo som krvacala a v decembri vo mne babo umrelo a tak mi menili diagnozu ale kontrolu.som doteraz nemala a od prveho uz idem makat tak hadam uz ani nepride
@zdenkastanka ani ja nemam menovku na zvonceku mame tam ine priezvisko ale to som tiez napisala 🙂
Ja som bola PN od tretieho mesiaca tehu ale bohužiaľ v 25tt synček umrel tak m menili diagnózu a ešte stále dom PN už je to pol roka a kontrola ešte nebola. Vychádzky mám 10:00-12:00, 14:00-16:00 dodržiavam poctivo a zatiaľ nič.
Ja mam pn od 2.1. Vypisala mi ju nemocnica a nasledne moj gynekolog len doplnil vychadzky a mam ich od 15 - 19 kontrola zatial nebola
a keby si potrebovala niekde ist mimo vychadzok a na dlhsie, napr. nejaka rodinna oslava, svadba, pohreb... Tak sa to da aj bez stresovania, ze ta nacapu. Aspon moj gynekolog bol v tomto velmi ustretovy. Ak ti to tvoj zdravotny stav dovoluje a gynekolog to schvali, tak ti moze napisat mimoriadnu napr. 24 - hodinovu vychadzku. Bol tam presne cas odkedy dokedy ju mam, z akeho dovodu, kde sa budem zdrziavat a ze som poucena kvoli rizikovemu tehu. Ten papier som odniesla na socialku, pani si to v pohode zobrala a zapriala prijemnu zabavu 🙂

Kontrola môže prísť hocikedy, aj o 6ráno a aj o 22.00hod. večer...