Prázdny gestačný vak na prvej kontrole
Mali ste pri prvej kontrole v tehotenstve prazdny gestacny vak, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo? V akom tyzdni?🙏 Dakujem za vase skusenosti
@cdt tiež som mala v 6tt prázdny a splošteny a o týždeň už bola aj akcia srdiečka vidieť 🙂
Tiež som tak mala niekde okolo 6tt.Malý má rok a pár dní🙂
Dievcata, velmi vam dakujem, ze ste sa podelili a potisku dufam, ze by to mohol byt aj nas pripad♥️ Vela zdravicka a stasticka vam zelam!
No záleží od týždňa .. ja som bola 4+4tt na prvom sone takže viac ako gestacny tam ani nemohlo byť vidno.. ale veľa krát som tu čítala že baby išli 6+ niečo a bol tiež prázdny a neskôr sa ukázalo... Mohla byť posunutá ovulácia
No záleží od týždňa .. ja som bola 4+4tt na prvom sone takže viac ako gestacny tam ani nemohlo byť vidno.. ale veľa krát som tu čítala že baby išli 6+ niečo a bol tiež prázdny a neskôr sa ukázalo... Mohla byť posunutá ovulácia
@robo1990 podla MS 6+0, ale som po MA a mam dlhsie cykly a predpokladam aj posunutu ovulaciu. Tak len dufam, ze mame este nadej🙏
Mne dr povedal ze niekedy staci jeden den rozdiel.

@cdt ano v 6+4…kontrola bola potom o tyzden a vsetko tip top aj srdiecko krasne bilo. Drzim palce 🍀