Prechladnutie v druhom trimestri
Ahojte ženy, som 26 týždni tehotenstva a som tak prechladnuta alebo alergia neviem, stále smrkam mam upchaty nos, oči mi slzia a kašeľ. Trvá to už 3 deň a sprej s morskou vodou mi nepomáha už som poriadne 2 noci nespala. Čo máte overené čo vám pomohlo nejaké domáce rady ? Poprípade môžem muconasal sprej do nosa ? Ešte čucham hap-či to mi pomôže na chvíľku a zas to isté ...
@anonym_autor inhalovať vincentku , prepláchy nosa , na kašeľ pastilky stop kašeľ alebo sirup tiež od nich
@anonym_autor ja som bola pocas vsetkych tehotenstiev viackrat chora, ale brutalne upchaty nos, kasel, vsetko. Davala som si Olynth do nosa. Kebyze si nedam, nespim vobec a vyschne mi v krku, z toho dychania ustami som si zhorsila suchy, drazdivy kasel. Tak som sa rozhodla davat si ten Olynth, deti su ok, tak verim, ze aj toto dalsie tak bude. Navyse, raz pocas nadchy som dostala crevnu chripku a grcat s upchatym nosom som.si nevedela predstavit 🫣. To bol masaker strasny.
Aj ja som mala tehotensku nadchu. Ale ja som si robila cibulovy caj ked ma aj hrdlo bolelo a za 2 dni mi to preslo. A tiez som si nos konvickovala vincentkou rano vecer

@anonym_autor ja som mala tu slávnu tehotenskú nádchu pár mesiacov a používala som nasivin soft. Všetko ok.