Prečo krvácam v 1. trimestri?
Ahojte, zistila som podla digi testu, ze som v 4 tyzdni tehotenstva, mam kalendar od MUDr, Jonasa, jeho predpokladany datum na pocatie vysiel 15.6., vsetko bolo ok, ziadne priznaky som nemala, ani citlive prsia, ani nevolnosti, no dnes ma zacalo pobolievat brucho a dosiel mi menzes, nie je silny,ale krv je jasna cervena.
K lekarke mam ist v pondelok, vtedy som objednana. Je mozne, ze krvacam aj napriek tomu, ze som tehotna? To krvacanie sa dostavilo pdola Vas preto lebo dnes mi podla kalendara Mudr. Jonasa zacala ovulacia? Dakujem vam vopred za rady.
utekaj na pohotovost!
tak pokial si uz tehotna ,urcite to ovulacia nebude.isla by som na pohotovost hned
tiez by som isla na pohotovost, ak ti test ukazal, ze si tehotna. moze to byt aj tym, ze mas hematom. vtedy treba dodrziavat kludovy rezim, proste len lezat. ale predtym urcite zajdi na pohotovost.
my tu doktorky nie sme a teda ti tu velmi neporadime, utekaj na pohotovost...
pochybujem ,ze je to ovulkou, bez na pohotovost,,, !
Ked si tehotna, tak nemozes mat ovulaciu predsa, takze bud to bolo biochemicke tehu, alebo mas iny problem a ten vyriesia jedine na pohotovosti.
Ahoj, baby majú pravdu - my tu nie sme odborníčky, najlepšie urobíš keď pôjdeš na pohotovosť 😉
Ale podľa toho ako opisuješ krvácanie, môže ísť aj o menzes hoci si tehotná...Ja som pri 3. tehotenstve dostala menzes, bol veľmi slabučký (presne taký ako opisuješ ty) a trval 5 dní. Len ja som vtedy netušila, že som tehotná a tak som pri doktorovi mala malé prekvapko (nebola som v 6tt ale v 10tt) 😉
aby nebolo do pondelka neskoro! taketo veci nikdy neries cez modreho kona . ak chces byt zodpovedna matka kasli na Internet a chod na pohotovst na gyndu....
pri druhom tehotenstve som začala krvácať v 7 tt a lekár mi povedal, že krvácanie je príznak potratu. Poležala som si v nemocnici niekoľko dní. V súčasnosti má dcéra 8 rokov.
moze to byt aj krv z uhniezdovania...ja som to mala, myslela som, ze je to MS
ja som krvacala prvy krat na zaciatku 6 tyzdna- skor take silnejsie spinenie do hneda a bol to hroziaci potrat. dokonca si mysleli ze som aj potratila ale cakala som v nemocnici ci sa neobjavi akcia srdiecka (nastastie sa o 2 dni objavila) inak by ma cistili. mala som hematom a male bolo zostupene az pri krcku. keby mi nedavali hormony na udrzanie gravidity a nemala som prisny rezim na posteli, asi by to dopadlo zle. naviac po tom co ma pustili som bola o tyzden naspet s dalsim krvacanim.
takze urcite do nemocnice- na pohotovost. necakat. sice 4 tyzden je este malo na nejake velke diagnosti gravidity sonom... ale mozno ti to urobia ako mne ze budes cakat kym neuvidia srdieko.
pohotovost vzdy, ked krvacas a si tehotna!!!!! stava sa , ze sa v provom trimestri krvaca a je to ok, len zial ak nie si odbornik , tak radsej netreba sa zamyslat a pisat na konika:(.... nemusi to byt nic vazne, ale istota je gulomet*

Byť tebou tak idem na pohotovosť, nech zistia co sa deje a necakaj do pondelka.